Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αποχαιρετά ο Τσόλακ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αποχαιρετά ο Τσόλακ

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Δημοσιεύματα στο Βέλγιο για Τσόλακ και Σταντάρ - Στο στόχαστρο ξανά ο Τσίμιροτ - Ανακοινώθηκε ο Ουάρντα

ΠΑΟΚμεταγραφές: Όπως όλα δείχνουν, ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Μάικλ Κρμέντσικ και ο Κροάτης επιθετικός θα παραγκωνιστεί. Μάλιστα, η Σταντάρ Λιέγης φαίνεται πως ενδιαφέρεται για να τον κάνει δικό της μέσω δανεισμού. Από την πλευρά του, ο «δικέφαλος» θέλει να εκμεταλλευτεί μια ενδεχόμενη παραχώρηση του Τσόλακ. Πιο συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να φέρουν στην Τούμπα τον Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος αγωνίζεται στην Σταντάρ. Αυτό που προκύπτει, είναι πως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την βελγική ομάδα για τον δανεισμό του Τσόλακ, ο ΠΑΟΚ έριξε την πρόταση ανταλλαγή με τον Τσίμιροτ. Έτσι, θα μπορέσει να ενισχύσει τον άξονα του. 

Μάλιστα, οι Βέλγοι ήδη έχουν αρχίσει τα δημοσιεύματα σχετικά με τον Κροάτη επιθετικό. Πιο αναλυτικά, αναφέρουν: «Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι πιθανό να είναι ο επόμενος επιθετικός της Σταντάρ. Οι πιθανότητες είναι πραγματικές αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα του συλλόγου της Λιέγης και του ΠΑΟΚ. Η άφιξη του Μάικλ Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ ωθεί τον Κροάτη επιθετικό στην έξοδο. Ο Τσόλακ έχει πετύχει μόνο ένα γκολ σε εννέα συμμετοχές φέτος. Προηγούμενος έχει κάνει καλές χρονιές στη Γερμανία και την Κροατία. Η Σταντάρ θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς».

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ο Τσίμιροτ και η ανακοίνωση Ουάρντα

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιθυμούν να κάνουν δικό τους τον Γκόικο Τσίμιροτ, καθώς η περίπτωση του Κροβίνοβιτς φαίνεται πως οδηγείται σε αδιέξοδο. Η Μπενφίκα έχει υψηλές αξιώσεις για τον ποδοσφαιριστή και δεν επιθυμεί να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις για τον ποδοσφαιριστή της. Έτσι, έχουν ήδη αρχίσει οι «ασπρόμαυροι» να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις, με τον Τσίμιροτ να βρίσκεται μέσα στην λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μένει μόνο να δούμε, πως θα εξελιχθεί η υπόθεση και τι κίνηση θα αποφασίσουν να κάνουν για την ενίσχυση τους.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ο Ουάρντα

Τέλος, με επίσημη ανακοίνωση και ανάρτηση στο τουίτερ οριστικοποιήθηκε και η μετακίνηση του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ από τον Βόλο: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση  του Αμρ Ουάρντα από τον ΝΠΣ Βόλος. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Μετά από περίπου πέντε μήνες στο ΝΠΣ Βόλος ο Αμρ Ουάρντα επιστρέφει στην Τούμπα και τίθεται άμεσα στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Ο Αιγύπτιος μέσος σε 10 παιχνίδια με την ομάδα της Μαγνησίας μέτρησε δύο γκολ και μία ασίστ, όντας εκ των κορυφαίων και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει λύσεις με την ποιότητά του. Αμρ καλώς ήρθες”!

Δείτε ακόμη: 

Έχασε η Λίβερπουλ 1-0 από τη Σαουθάμπτον
Ισοπαλία 1-1 για Βαλένθια και Κάντιθ
Η Λαμία 2-0 τον Άρη με γκολάρα από ψαλιδάκι Αραμπούλι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις