Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Νις καλεί Σισέ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Νις καλεί Σισέ

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Η ομάδα της Κυανής Ακτής θέλει τον Σενεγαζλέζο μπακ των νταμπλούχων Ελλάδας λέει ο γαλλικός Τύπος

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Γαλλικες «σειρήνες» για τον Πάπε Αμπού Σισέ. Πιο συγκεκριμένα, ενδιαφέρον από την Νις υπάρχει για τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Ολυμπιακού, αυτό αναφέρουν και τα γαλλικά ΜΜΕ. Θυμίζουμε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει τα κενά του ρόστερ τους και θα κινηθούν για προσθήκες είτε σε περίπτωση μη ετοιμότητας κάποιου ποδοσφαιριστή (Χασάν) είτε λόγω κάποιας πώλησης και ήδη φαίνεται να υπάρχουν μνηστήρες για ποδοσφαιριστές τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής «L’Equipe», αναφέρεται πως η Νις έχει στο στόχαστρο της τον 25χρονο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Ενώ, φαίνεται πως ήδη έχουν κάνει κάποια έρευνα προκειμένου να κινηθούν για την απόκτηση του τον Ιανουάριο, λόγω των κενών που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας της.  

Πάντως, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους Γάλλους, καθώς οι Πειραιώτες δεν θα αφήσουν εύκολα τον βασικό στόπερ τους. Αφού μετά την απουσία του Μπα λόγω τραυματισμού, ο Σισέ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του. Μετράει, δε, 14 εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, τόσο σε Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. 

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ζητάνε 10 εκατ. ευρώ οι “κόκκινοι”

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον 25χρονο να αποχωρήσει, αν δεν καλυφθούν όπως θα ήθελαν οικονομικά. Για τον Σισέ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αξιώνουν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Και μόνο αν λάβουν αυτό το ποσό θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε, ο Σενεγαλέζος ανανέωσε πριν από μερικές μέρες το συμβόλαιο του έως το 2024 και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά για να γίνει μεταγραφή ο παίχτης.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις