Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ισοπαλία στο Μεστάγια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ισοπαλία στο Μεστάγια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Σκόνταψε ξανά η Βαλένθια, 1-1 με την Κάντιθ σε ματς που έχανε ως το 79’ - Παραμένει σε εξαιρετικά δυσχερή θέση

04.01.2021 | 23:50

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του «Μεστάγια». Βαλένθια και Κάντιθ έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Με το πέρασμα του χρόνου, οι «νυχτερίδες» ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσαν τους νεοφώτιστους και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, ωστόσο δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις φάσεις που έκαναν. 

Η Κάντιθ έπαιξε πιο κλειστά και είχε ως πρώτο στόχο την διατήρηση του μηδέν. Όμως, προσπάθησε να χτυπήσει την Βαλένθια κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει πριν την ανάπαυλα. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Βαλένθια είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να βρει κάποιο γκολ. Οι νεοφώτιστοι ήταν αυτή που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 58’ ο Λοζάνο έγραψε το 0-1. Οι «νυχτερίδες» προσπάθησαν να αντιδράσουν και κυνήγησαν την ισοφάριση. Πίεσαν την Κάντιθ και έκαναν φάσεις. Έτσι, μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 79’ ο Γκόμεζ έκανε το 1-1. Στην συνέχεια το ματς απέκτησε ένα γρήγορο ρυθμό και οι δύο ομάδες πάλεψαν για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Έκαναν φάσεις, όμως δεν τα κατάφεραν και το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει.

Δείτε ακόμη:

Ο Βόλος 1-0 τον Ατρόμητο, πέρασε στην πρώτη εξάδα
Τέλος ο Βόβορας από τον μπασκετικό ΠΑΟ, Μανωλόπουλος, Δέδας πρώτοι υποψήφιοι
Με Σάουθαμπτον εκτός για το +3 από τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ
Exit mobile version