Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Βόλος για φίλημα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Βόλος για φίλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 14η αγωνιστική: Νίκη χρυσάφι 1-0 τον Ατρόμητο με Περέα - Μπήκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας με το καλημέρα στο 2021

04.01.2021 | 19:34

Σούπερ Λιγκ14η αγωνιστική: Μεγάλη νίκη για τον Βόλο! Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 1-0. Του Ατρόμητου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Ο Γιαννιώτης οπότε χρειάστηκε επενέβη και κράτησε όρθια την ομάδα του. Ο Ατρόμητος με το πέρασμα του χρόνου ισορρόπησε την εικόνα του παιχνιδιού και προσπάθησαν να πιέσουν. 

Οι Βολιώτες ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Στο 36’ ο Περέα έκανε το 1-0 με κεφαλιά από κοντινή απόσταση. Στην συνέχεια διατήρησαν το προβάδισμα παρά την πίεση του Ατρόμητου για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο πρώτο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο  β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πίεσαν τον Άρη και έκαναν αρκετές φάσεις, όμως ο Κλέιμαν έκανε πολύ δύσκολες επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Βόλος έπαιξε πιο δυνατά και έκανε μερικές φάσεις. Όμως, έπαιξε με στόχο να διατηρήσει το υπέρ του σκορ και έκλεισε ωραία τους χώρους. Ο Ατρόμητος βρήκε φάσεις, πάλεψε, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Κλέιμαν. Έτσι, οι Θεσσαλοί διατήρησαν το προβάδισμα και πήραν μια μεγάλη νίκη, που τους έφερε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Περέα 36’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου), Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών). VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βόλος (Αν. Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Ριένστρα, Μπαριέντος, Περέα, Ουάρντα (Γκρίλο 91’), Μπαρτόλο (Ρενάτο 75’), Δουβίκας (Κιάκος 70’).

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης (Νταβιώτης 61’), Στρούγγης, Γκάλο, Σάλομον, Ενσικουλού (Μανούσος 61’), Μουνίθ (Ραμπέγιο 71’), Χριστοδουλόπουλος (Αγκάγιεφ 61’), Κωτσόπουλος (Μάτιτς 80’).

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς
Exit mobile version