Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κορυφή η Γιουνάιτεντ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κορυφή η Γιουνάιτεντ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Κέρδισε 2-1 την Αστον Βίλα και έπιασε τη Λίβερπουλ στο ρετιρέ - Γκέλα ολκής η Εβερτον ήττα 0-1 εντός από την Γουέστ Χαμ

02.01.2021 | 00:17

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νίκη κορυφής για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-1 της Άστον Βίλα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Οι δύο κίπερ βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση και έκαναν καίριες επεμβάσεις. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν και πήραν το προβάδισμα σε κομβικό σημείο. Στο 40’ ο Μαρσιάλ έκανε το 1-0. 

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι «χωριάτες» πίεσαν και μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 58’ ο Τραορέ έγραψε το 1-1. Η απάντηση ήταν όμως άμεση από τους γηπεδούχους. Στο 61’ ο Φερνάντες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1. Στην συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό και έγιναν αρκετές φάσεις. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και η Γιουνάιτεντ πήρε μία σημαντική νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Έκπληξη στο “Γκούντισον”

«Άλωσε» το «Γκούντισον Παρκ» η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» νίκησαν 1-0 την Έβερτον. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και έψαξαν το γκολ, όμως οι δύο άμυνες είχαν κλείσει καλά και δεν απειλήθηκαν. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Έπαιξαν επιθετικά και έγιναν αρκετές φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έμενε ισόπαλο. Όμως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν. Στο 86’ ο Σούτσεκ έκανε το 1-0. Έτσι, η Γουέστ Χαμ πήρε μια σημαντική νίκη.

Δείτε ακόμη: 

Τα κορυφαία γκολ της “καταραμένης” χρονιάς αφιέρωμα 2020
Από τη Λίβερπουλ του Κλοπ, στη δυναστεία του Λεμπρόν
Διπλό στο Μπιλμπάο 1-0 η Σοσιεδάδ, “Χ” στην Παμπλόνα
Exit mobile version