Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Τέλος ο Βόβορας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Τέλος ο Βόβορας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Παναθηναϊκός - Μπάσκετ: Παρελθόν από τον “εξάστερο” ο Ελληνας προπονητής που χρεώνεται την κακή πορεία και αγωνιστικό εικόνα του τριφυλλιού

04.01.2021 | 16:38

ΠαναθηναϊκόςΜπάσκετ: Χωρίζουν τους δρόμους τους ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Γιώργος Βόβορας. Ο Έλληνας τεχνικός θα αποχωρήσει από τον πάγκο του «τριφυλλιού» μετά από απόφαση των υπευθύνων της ομάδας. Υπήρξε συνάντηση της διοικητικής ομάδας των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης για να ολοκληρωθεί η ειλημμένη απόφαση για λύση της συνεργασίας τους. Ο Βόβορας χρεώνεται την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας και κυρίως τις τελευταίες εβδομάδες. 

Η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από το Λαύριο με 92-82 φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όχι η αιτία όμως, του διαζυγίου. Η αφορμή. Η αιτία είναι ολοφάνερα το γεγονός πως το «τριφύλλι» μοιάζει να μην έχει αγωνιστική νοοτροπία. Αυτό ήταν που έπαιξε ρόλο του στην απόφαση της διοίκησης. Ετσι, οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Τάκης Τριαντόπουλος είχαν ήδη πάρει την απόφαση τους.

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Μανωλόπουλος και Δέδας υποψήφιοι

Οι διοικούντες τον ΠΑΟ, έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα για τον πάγκο της «πράσινης» ΚΑΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το «τριφύλλι» δεν θα κινηθεί για κάποιον «τοπ» προπονητή λόγω των οικονομικών δυσκολιών της ομάδας και ήδη έχουν υπάρξει κάποια ονόματα. Πιο συγκεκριμένα, για τον πάγκο του Παναθηναϊκού ακούγεται ένας παλιός γνώριμος της ομάδας και συγκεκριμένα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος (πάνω). Ενώ, υποψήφιος φαίνεται πως είναι και ακόμα ένας Έλληνας, ο Γιώργος Δέδας (κάτω). Μένει μόνο να δούμε τι απόφαση θα πάρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς
Exit mobile version