Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λάρι Κινγκ κορονοϊός: Πληροφορίες θέλουν τον βετεράνο δημοσιογράφο να νοσηλεύεται
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λάρι Κινγκ κορονοϊός: Πληροφορίες θέλουν τον βετεράνο δημοσιογράφο να νοσηλεύεται

Λάρι Κινγκ κορονοϊός: Ο 87χρονος θρυλικός παρουσιαστής έχει καταφέρει να επιβιώσει από πολλαπλά προβλήματα υγείας στο παρελθόν - Πρόσφατα «έχασε» δυο παιδιά του

Αν κι έχει επιβιώσει από ασύλληπτες τραγωδίες, ο σπουδαίος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN, Λάρι Κινγκ, φέρεται να “χτυπήθηκε” από κορονοϊό και να νοσηλεύεται στο Λος Άντζελες. Ο 87χρονος δημοσιογράφος έχει καταφέρει να επιβιώσει από πολλαπλά προβλήματα υγείας στο παρελθόν, όπως καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα και διαβήτη. Ο Λάρι Κινγκ, πέρασε τα 87α του γενέθλια, το Νοέμβριο, νοσηλευόμενος με πρόβλημα αρτηριακής πίεσης. Τις τελευταίες 10 ημέρες είναι άρρωστος, ανέφερε η ιστοσελίδα Showbiz 411. Ούτε η σύζυγός του, και οι δύο γιοι τους, Τσανς και Κανόν, μπορούν να τον επισκεφτούν στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου, αλλά λέγεται ότι αυτό γίνεται υπό καλούς όρους , ανέφερε η Daily Mail.

Ο Κινγκ έχει επίσης έναν μεγαλύτερο γιο, τον Λάρι Τζούνιορ. Δύο από τα παιδιά του πέθαναν το 2020: Ο Άντι, 65 ετών, από καρδιακή προσβολή και η Τσάια, 51 ετών, από καρκίνο του πνεύμονα. «Κανένας γονιός δεν πρέπει να θάβει τα παιδιά του. Είμαι συντετριμμένος που πρέπει να επιβεβαιώσω ότι πέθαναν τα παιδιά μου», είχε γράψει σε μια σπαρακτική ανάρτηση ο Λάρι Κινγκ.

Ο Λάρι Κινγκ έχει παντρευτεί οκτώ φορές με επτά διαφορετικές γυναίκες και έκανε παιδιά. Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την έβδομη σύζυγό του, Shawn King, μετά από 22 χρόνια.  «Λυπάμαι για τον γάμο μου» είχε δηλώσει ο παρουσιαστής στο περιοδικό People. «Πάντα θα νοιάζομαι για την γυναίκα μου. Αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο όπου δεν τα καταφέρναμε άλλο». Παντρεύτηκε και χώρισε την Αλέν Άκινς δύο φορές. Έγινε μια από τις πιο διάσημες φιγούρες της τηλεόρασης με την εκπομπή του «Larry King Live», η οποία μεταδιδόταν στο CNN από το 1985 έως το 2010.

O Λάρι Κινγκ με την Chaia και τον Andy
Λάρι Κινγκ παιδιά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις