Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Σούπερ ανατροπή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Σούπερ ανατροπή!

Σούπερ Λιγκ - 14η αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός 2-1 τον ΟΦΗ αν και έχανε ως το 83ο λεπτό! - Εχασε και πέναλτι νωρίτερα η ομάδα του Αγρινίου

Σούπερ Λιγκ14η αγωνιστική: Μεγάλη ανατροπή για τον Παναιτωλικό σε μόλις τρία λεπτά. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 2-1 του ΟΦΗ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ηρακλειώτες να μπαίνουν πιο δυνατά και να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχαν την διάθεση και προσπάθησαν να απειλήσουν. Έκαναν μερικές καλές φάσεις, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες. 

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να αντιδράσει και αρκέστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Κλείστηκε καλά και μπόρεσε να διατηρήσει το μηδέν στο μετόπισθεν, ενώ επιθετικά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους για την άμυνα του ΟΦΗ. Χαρακτηριστικό είναι, πως είχε μόλις μία καλή φάση στο πρώτο μέρος. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα και έτσι οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. 

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Στο 55’ ο Στάικος έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως ο Σωτηρίου απέκρουσε το πέναλτι του Μάζουρεκ και διατήρησε το μηδέν. Οι Ηρακλειώτες κυριάρχησαν και προσπάθησαν να σφραγίσουν τη νίκη. Έκαναν φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Ο Παναιτωλικός κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφάρισε. Στο 83’ ο Μανθάτης με μια όμορφη σέντρα-σουτ έκανε το 1-1. Ενώ, τρία λεπτά αργότερα ο Λιάβας ολοκλήρωσε την ανατροπή, γράφοντας το τελικό 2-1. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα χάρη στην αποβολή του Νέιρα στο 93’. Έτσι, οι Αγρινιώτες μπήκαν με το δεξί στο νέο έτος.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Στάικος 55’, Μανθάτης 83’, Λιάβας 86’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Νέιρα 93’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Παναιτωλικός (Τρ. Δέλλας): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα (Τζανακάκης 78’), Περέιρα, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντίας, Αριγίμπι, Μάζουρεκ (Ματσόλα 71’), Βέργος (Μανθάτης 71’).

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 68’), Ουές, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Βούρος (Γκαργκαλατζίδης 92’), Στάρτζεον, Νέιρα, Στάικος (Τσιλιανίδης 92’), Μεγιάδο, Σαρδινέρο.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις