Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τρίποντο με ανατροπή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τρίποντο με ανατροπή!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Αίντραχτ υπέταξε 2-1 τη Λεβερκούζεν - Διπλό στη Στουτγκάρδη 1-0 η Λειψία, πέρασε προσωρινά πρώτη στην κατάταξη

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ποδαρικό με νίκη για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης  οι «αετοί» νίκησαν 2-1 την Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» μπήκαν φορτσάτες στον αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Στο 10’  ο Αμιρί έκανε το 0-1. Η απάντηση ήταν άμεση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν 12 λεπτά αργότερα με τον Γιουνές. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να κυνηγούν ένα γκολ πριν την ανάπαυλα, χωρίς επιτυχία. 

Στο β’ μέρος, η Άιντραχτ μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, εκμεταλλευόμενη το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων. Στο 54’ Ταπσόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 2-1. Η Λεβερκούζεν προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε την μπάλα στα πόδια της. Προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων και αρκέστηκε σε μία φλύαρη κατοχή. Η Άιντραχτ άντεξε στην πίεση και πήρε μία σημαντική νίκη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Διπλό στη Στουτγκάρδη η Λειψία

Πέρασε από την «Μερσέντες-Μπενζ Αρένα» η Λειψία. Οι «κόκκινοι ταύροι» επικράτησαν 1-0 της Στουτγκάρδης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έπαιξαν επιθετικά και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ πριν την ανάπαυλα. Όμως, οι δύο κίπερ μπόρεσαν να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να πάρουν το προβάδισμα. Κάτι που τελικά κατάφεραν. Στο 67’ ο Όλμο έκανε το 0-1.  Στην συνέχεια οι δύο ομάδες πάλεψαν για κάποιο γκολ, όμως δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα και η Λειψία ξεκίνησε με το δεξί το 2021. 

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γκλάντμπαχ νίκησε 1-0 την Αρμίνια Μπίλεφελντ εκτός έδρας (Εμπολό 58’). Η Χόφενχαϊμ ηττήθηκε 1-3 από την Φράιμπουργκ (Μπέμπου 58’ – Σανταμαρία 7’, Γκρίφο 34’ (πεν), Άνταμς 42’ (αυτγκ). Η Χέρτα Βερολίνου επικράτησε 3-0 της Σάλκε (Γκουεντούζι 36’, Κόρντομπα 52’, Πιάτεκ 80’). Η Βέρντερ Βρέμης ηττήθηκε 0-2 από την Ουνιόν Βερολίνου (Μπέκερ 12’, Αβονίγι 28’). Ενώ, η Άουγκσμπουργκ νίκησε 1-0 την Κολωνία εκτός έδρας (Ιάγκο 77’).

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις