ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Επιστροφή Λάμπρου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Επιστροφή Λάμπρου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Ο 23χρονος εξτρέμ αφήνει την Τβέντε και γυρνάει στην Τούμπα - “Δεν μπορούσαμε να του εγγυηθούμε χρόνο συμμετοχής” λένε οι Ολλανδοί

31.12.2020 | 11:48

ΠΑΟΚμεταγραφές: Επιστρέφει και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο δανεισμός του 23χρονου εξτρέμ στην Τβέντε ολοκληρώθηκε και επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και όπως όλα δείχνουν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, την επιστροφή του επισημοποίησε ο ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης του.

Στην Ολλανδία δεν κατάφερε να  αναδειχθεί και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έτσι, η συνεργασία του με την Τβέντε ολοκληρώθηκε και θα γυρίσει στην χώρα μας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 23χρονος θα παραμείνει στην Τούμπα και θα πάρει ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: “Ηθελε να παίζει περισσότερο”

Για το πέρασμα του από την Ολλανδία και την λήξη του δανεισμού του μίλησε και ο προπονητής της Τβέντε, αναφέροντας πως αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή και για τις δύο πλευρές. Πιο αναλυτικά, ο Γιαν Στρέουερ ανέφερε σε δηλώσεις του: «Ο Λάζαρος μας έχει δείξει ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με την κατάσταση, ήθελε να παίξει περισσότερο. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να του δώσουμε αυτήν την εγγύηση. Γι ‘αυτό είναι μια καλή λύση και για τα δύο μέρη». Ο «δικέφαλος» από την πλευρά του ανέφερε στην ανακοίνωση του: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Λάζαρου Λάμπρου στην Τβέντε. Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον ΠΑΟΚ κι ενσωματώθηκε στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας».

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα
Exit mobile version