Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λύτρωση στο 93’!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λύτρωση στο 93’!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Γιουνάιτεντ με τον Ράσφορντ να μιλάει την τελευταία στιγμή πήρε νίκη-τρίποντο 1-0 τη Γουλβς - Σαρωτική Λιντς 0-5 τη Γουέστ Μπρομ

30.12.2020 | 00:12

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρίποντο με.. Buzzer beater για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 1-0 της Γούλβς.  Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν μαγκωμένες και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Ο ρυθμός ήταν αργός και οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν κυρίως στο να διατηρήσουν ανέπαφες τις εστίες τους. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό και οι δύο ομάδες φάνηκε να ανεβάζουν στροφές. Έπαιξαν πιο επιθετικά και έκαναν περισσότερες φάσεις. Οι δύο άμυνες συνέχισαν να διατηρούν κλειστούς τους χώρους και όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο. Ο Ράσφορντ όμως είχε άλλη άποψη. Στο 93’ έκανε το 1-0 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Έτσι, η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πέρασε δύσκολα από το Σάσσεξ η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» νίκησαν 1-0 την Μπράιτον. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και είχαν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Όμως, παρά την επιθετική τους διάθεση δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Γρήγορος ρυθμός και από τις δύο ομάδες με αρκετές φάσεις.  Η Άρσεναλ ξεκλείδωσε την άμυνα της Μπράιτον και πήρε το προβάδισμα. Στο 66’ ο Σάκα έκανε το 0-1. Οι «γλάροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν στην συνέχεια και πίεσαν, όμως δεν βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι, η Άρσεναλ πήρε την δεύτερη σερί νίκη της.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Λιντς διέλυσε εκτός έδρας την Γουέστ Μπρομ (Σόγερς 9’ (αυτγκ), Αλιόσκι 31’, Χάρισον 36’, Ροντρίγκο 40’, Ραφίνια 72’). Η Σαουθάμπτον έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Ενώ, η Μπέρνλι επικράτησε 1-0 της  Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Μι 32’).

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλίες 1-1 σε “Σέλχαρστ Παρκ” και “Στάμφορντ Μπριτζ”
Διάψευση ΑΕΚ, δεν έχει μιλήσει κανείς με Αραούχο
Πρόστιμο και απολογία ενόψει για τον “ΑΑ” Ματέο Γκαρσία
Exit mobile version