Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ατλέτικο για φίλημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ατλέτικο για φίλημα

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Κέρδισε με 1-0 τη Χετάφε και είναι πρωταθλήτρια χειμώνα στο κλείσιμο της χρονιάς - Γκέλα στην Ελτσε, 1-1 η Ρεάλ Μαδρίτης

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πρωταθλήτρια χειμώνα η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν 1-0 της Χετάφε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν πολύ δυνατά και το παιχνίδι να αποκτάει γρήγορο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 20’ ο Σουάρες έκανε το 1-0. Η Χετάφε ανέβασε την απόδοση της και άρχισε να απειλεί την Ατλέτικο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αξιοποιήσει τις φάσεις της. Στο β’ μέρος το παιχνίδι απέκτησε μια «άγρια» ομορφιά. Οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και το παιχνίδι ήταν μια διαρκής μάχη. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Οι δύο τερματοφύλακες βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση και έκαναν αρκετές επεμβάσεις, διατηρώντας ως έχει το αποτέλεσμα. Έτσι, η 500 αναμέτρηση του Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο συνδυάστηκε με νίκη.

Με στραβοπάτημα ολοκλήρωσε το 2020 η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Έλτσε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν αρκετές φάσεις και μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 20’ ο Μόντριτς έκανε το 0-1. Η Έλτσε ήταν ανήμπορη να αντιδράσει και αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο. Στο β’ μέρος, η Ρεάλ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και δεν απειλούταν από τους γηπεδούχους. Όμως, σε μια στιγμή αδράνειας παραχώρησαν πέναλτι στην Έλτσε. Στο 52’ ο Τσάβες εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έκαναν αρκετές φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα και το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει. 

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Γρανάδα επικράτησε 2-1 της Βαλένθια (Κένεντι 45+3’, Μολίνα 88’ – Γκαμεϊρό 36’). Ενώ, με 2-1 νίκησε και η Θέλτα την Ουέσκα (Νολίτο 33’, Άσπας 61’ – Σεοάνε 84’).

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις