Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης – μεταγραφές: Τελειώνει του Ιωάννου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – μεταγραφές: Τελειώνει του Ιωάννου

Αρης - μεταγραφές: Στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με την Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Κύπριος διεθνής μπακ θα έρθει στην συμπρωτεύουσα

Αρηςμεταγραφές: Φέρνει στην Θεσσαλονίκη τον Νικόλα Ιωάννου ο Άρης. Όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι των «κίτρινων» βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Κύπριος διεθνής μπακ θα έρθει στην συμπρωτεύουσα για να υπογράψει ως ελεύθερος. Ο 25χρονος θα προσφέρει λύσεις στην άμυνα του Άρη και θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μια θέση που ο προπονητής, Άκης Μάντζιος είχε ζητήσει ενίσχυση.

Ο Ιωάννου δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των «κόκκινων», Κρις Χάουτον και έτσι ο Άρης μπήκε στο κόλπο για την απόκτηση του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους με μεταγραφή ως ελεύθερο,  όχι ως δανεικό.

Αρης – μεταγραφές: Μένουν τα τυπικά

Θυμίζουμε, ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας αποκτήθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο από την αγγλική ομάδα και δεσμευόταν με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Όμως, η υπόθεση αναμένεται να έχει θετική τροπή για τον Άρη, αφού αυτό που προκύπτει, είναι πως απομένουν μόνο τα τυπικά, ώστε να λύσει την συνεργασία του ο παίχτης με την ομάδα. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Άρη άμεσα. Ενώ, και ο Κύπριος μπακ θα έρθει στην χώρας όταν κλείσει το ζήτημα με την Νότιγχαμ Φόρεστ για να υπογράψει με τους «κίτρινους».

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλίες 1-1 σε “Σέλχαρστ Παρκ” και “Στάμφορντ Μπριτζ”
Διάψευση ΑΕΚ, δεν έχει μιλήσει κανείς με Αραούχο
Πρόστιμο και απολογία ενόψει για τον “ΑΑ” Ματέο Γκαρσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις