Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Φεύγει ο Μπότος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Φεύγει ο Μπότος

ΑΕΚ - μεταγραφές: Ο νεαρός βρίσκεται στη Ολλανδία εδώ και αρκετές μέρες, ώστε να δοκιμαστεί από την Γκόου Αχεντ Ίγκλς για δανεισμό 1,5 έτους

ΑΕΚμεταγραφές: Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φοίβος Μπότος για να μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής, να ψηθεί και να βελτιώσει το παιχνίδι του. Μάλιστα, ο νεαρός βρίσκεται στη Ολλανδία εδώ και αρκετές μέρες, ώστε να δοκιμαστεί από την Γκόου Αχεντ Ίγκλς. Ενώ, αυτό που προκύπτει είναι, πως οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ενθουσιαστεί αρκετά με τις ικανότητες του.

Την ίδια ώρα, στην Ολλανδία θεωρούν πως ο δανεισμός του στην Γκόου Αχεντ Ίγκλς είναι σίγουρος. Ενώ, επισημαίνουν πως ο Μπότος θα δοθεί από την «Ένωση» ως δανεικός για 1,5 χρόνο. Πάντως, σε περίπτωση που βρεθεί στον Ολλανδικό σύλλογο θα βοηθήσει αρκετά στην εξέλιξη του, καθώς στο πρωτάθλημα της εν λόγω χώρας  θα παίξει μεγάλο ρόλο και στην εξέλιξη του.

ΑΕΚ – μεταγραφές: “Λεπτομέρειες για τα συμβόλαια”

Δημοσίευμα από την Ολλανδία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Μπότος συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας κανονικά και πρόκειται να έρθει ως δανεικός στην Γκόου Αχεντ Ιγκλς, ώστε να προσφέρει δημιουργικότητα στο παιχνίδι της ομάδας. Η τελική μετάβαση καθυστέρησε την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω της άφιξης νέου τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ. Ωστόσο, υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυο συλλόγων. Πρέπει να ολοκληρωθούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες στα συμβόλαια και μετά απ’ αυτό η Γκόου Αχεντ Ίγκλς θα μπορεί να αποκτήσει δανεικό τον Μπότο για 1,5 χρόνο».

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλίες 1-1 σε “Σέλχαρστ Παρκ” και “Στάμφορντ Μπριτζ”
Διάψευση ΑΕΚ, δεν έχει μιλήσει κανείς με Αραούχο
Πρόστιμο και απολογία ενόψει για τον “ΑΑ” Ματέο Γκαρσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις