Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – SL2/FL: Θέμα λοιμοξιολόγων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – SL2/FL: Θέμα λοιμοξιολόγων

Ποδόσφαιρο - SL2/FL: Κατατέθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο και η δέσμευση των ομάδων για τήρησή του, αναμένεται επιστροφή στις προπονήσεις

ΠοδόσφαιροSL2/FL: Την δέσμευσή τους στο υγειονομικό πρωτόκολλο που υπέβαλλαν στις αρχές κατέθεσαν οι ομάδες των Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ. Ετσι ζήτησαν κι επίσημα αφού πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Ειδικότερα, στο πρωτόκολλο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, εβδομαδιαία τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (1 ή 2 ημέρες πριν από κάθε αγώνα). Στο διοικητικό συμβούλιο της Φούτμπολ Λιγκ η μόνη απόφαση που πάρθηκε, ήταν να διεξαχθεί μια νέα συνεδρίαση στις αρχές του 2021.

Το πρωτόκολλο θα δοθεί επίσημα και στην επιτροπή λοιμωξιολόγων, μαζί με το αίτημα τους για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις. Θυμίζουμε, στις 3 Ιανουαρίου ξεκινάνε τις προπονήσεις τους οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Πλέον αναμένεται επίσημα η απάντηση των φορέων για να μπει στις προπονήσεις και η Φούτμπολ Λιγκ.

Ποδόσφαιρο – SL2/FL: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Εις απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων, ενημερώνουμε πως η Διοργανώτρια έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα της Football League. Μετά την σύσκεψη με τις 20 ΠΑΕ – μέλη μας και την δέσμευση εκείνων ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν κατά γράμμα στις οδηγίες της Πολιτείας, η Υγειονομική Επιτροπή της Super League 2 – Football League ολοκλήρωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο θα αποσταλεί στις αρμόδιες αρχές, μαζί με την σχετική αίτηση για έναρξη προπονήσεων της Football League».

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις