Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γκελάρα η Λίβερπουλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γκελάρα η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην προτελευταία Γουέστ Μπρομ - Ισοπαλία και στο Μολινλό, 1-1 Γουλβς και Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πιάστηκε «αδιάβαστη» η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκανα φάσεις και τελικά το πέτυχαν. Στο 12’ ο Μανέ έκανε το 1-0. Οι «κόκκινοι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Έκαναν φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε ακριβώς στο ίδιο μοτίβο. Η Λίβερπουλ είχε την κινητικότητα και κράτησε την μπάλα. Έψαξε να βρει το γκολ, ωστόσο δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Η Γουέστ Μπρομ άντεξε στην πίεση και «τιμώρησε» τους γηπεδούχους. Στο 82’ ο Αγιαγί έγραψε το 1-1. Η Λίβερπουλ έφτασε μια ανάσα από το γκολ στις καθυστερήσεις, όμως ο κίπερ της Γουέστ Μπρομ αποσόβησε τον κίνδυνο και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Χ” και στο “Μολινό”

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση στο «Μολινό». Γούλβς και Τότεναμ έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κατάφερε να πάρει αμέσως το προβάδισμα. Στο 1’ ο Εντομπέλε έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να ισορροπήσουν την εικόνα του παιχνιδιού. Πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Στο β’ μέρος, η Γούλβς φάνηκε να έχει περισσότερη διάθεση και να απειλεί. Η Τότεναμ κλείστηκε πίσω και προσπάθησε κυρίως να διατηρήσει το προβάδισμα της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει. Στο 86’ ο Σάις έκανε το 1-1. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Λιντς επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι (Μπάμφορντ 5’ (πεν)). Ενώ, η Γουέστ Χαμ έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Μπράιτον (Τζόνσον 60’, Σούτσεκ 82’ – Μοπέ 44’, Ντανκ 70’).

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις