Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ντέμι Ρόουζ ινστα: Το μήνυμα στον Άγιο Βασίλη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντέμι Ρόουζ ινστα: Το μήνυμα στον Άγιο Βασίλη

Ντέμι Ρόουζ ινστα: H «Κιμ Καρντάσιαν» της Μεγάλης Βρετανίας έβαλε τα γιορτινά της εσώρουχα,

Ντέμι Ρόουζ ινσταΗ Ντέμι Ρόουζ γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα στην Ίμπιζα της Ισπανίας και φυσικά δεν ξέχασε να ευχηθεί στους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram.

H «Κιμ Καρντάσιαν» της Μεγάλης Βρετανίας έβαλε τα γιορτινά της εσώρουχα, τη σέξι κόκκινη ρόμπα της και από το κρεβάτι υπενθύμισε στον Άγιο Βασίλη πως φέτος ήταν καλό κορίτσι. «Άγιε Βασίλη, φέτος είμαι στη λίστα με τα καλά κορίτσια» έγραψε όλο νόημα στη λεζάντα της ανάρτησή της.

Η Ντέμι Ρόουζ ποζάρει στο instagram

Ποια είναι η Ντέμι Ρόουζ

Η Ντέμι Ρόουζ, η 25χρονη σέξι Βρετανίδα μοντέλο με τις πιο διάσημες καμπύλες στο Instagram, έμεινε ορφανή μέσα σε λίγους μήνες και από τους δυο γονείς της. Στο τέλος του 2018 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, νικημένος από τον καρκίνο και εφτά μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2019, η μητέρα της Κριστίν πέθανε από μία λοίμωξη στο στομάχι.

Το κορίτσι από το Μπέρμιγχαμ, που δεν σταματά να ποζάρει με μικροσκοπικά μπικίνι και αισθησιακά εσώρουχα δεν είχε και τα πιο εύκολα εφηβικά χρόνια. «Έχω βιώσει πολλά τραύματα, αλλά με κάποιον τρόπο έχω γίνει πολύ πιο δυνατή» έχει εξομολογηθεί στην Evening Standard. «Μεγάλωσα φροντίζοντας τη μητέρα μου που είχε μείνει ανάπηρη μετά από καρδιακή προσβολή. Τη φρόντιζα για επτά χρόνια, οπότε αναγκάστηκα να ωριμάσω γρήγορα και δεν είχα ποτέ μια φυσιολογική παιδική ηλικία». Η μουσική, ο διαλογισμός, η προσευχή και ο πνευματικός της θεραπευτής της έδωσαν ξανά δύναμη και της έδωσαν πίστη.

Η Ντέμι Ρόουζ ποζάρει
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις