Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιχειρηματίας Λουτράκι – αυτοκτονία: Τραγωδία με πατέρα δύο παιδιών
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρηματίας Λουτράκι – αυτοκτονία: Τραγωδία με πατέρα δύο παιδιών

Επιχειρηματίας Λουτράκι - αυτοκτονία: Ασύλληπτη τραγωδία στο Λουτράκι με έναν 36χρονο να βάζει τέλος στην ίδια του τη ζωή.

Επιχειρηματίας Λουτράκι – αυτοκτονία: Τραγωδία στο Λουτράκι σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς 36χρονος, γνωστός επιχειρηματίας στον κλάδο της εστίασης στο Λουτράκι έβαλε τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω του δύο ανήλικα παιδιά. Ο 36χρονος έφυγε χθες στο βράδυ από το σπίτι του, προαναγγέλλοντας το θάνατό του στην οικογένειά του, που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν. Εξαφανίστηκε με την μοτοσικλέτα του προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ αμέσως άρχισε να τον αναζητά η Αστυνομία, αφού ειδοποιήθηκε από την οικογένεια. Ο άτυχος άντρας, βρέθηκε από τους αστυνομικούς νεκρός περίπου στις 7 το πρωί σήμερα, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο, αφήνοντας σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr ιδιόχειρο σημείωμα, με οδηγίες για την κηδεία του, που αφήνει την περιουσία του και άλλες λεπτομέρειες. Η ώρα θανάτου του, εικάζεται γύρω στη 1.00 – 2.00 τα ξημερώματα.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας ήταν πολύ αγαπητός, πολύ επιτυχημένος, πάντα γελαστός. Τίποτα δεν προμήνυε το απονενοημένο διάβημά του.

Δείτε ακόμη
Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε πάνω από τον τάφο της μητέρας του
“Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν” – Η τραγική ανάρτηση του επιχειρηματία που αυτοκτόνησε
Κρατούμενοι κάνουν πάρτι με Σφακιανάκη στον Κορυδαλλό – Απίστευτο βίντεο, το ανέβασαν στο Tik Tok
Ρομά έστησαν γλέντι εν μέσω lockdown (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις