Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενοι το “έριξαν έξω” τα Χριστούγεννα
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενοι το “έριξαν έξω” τα Χριστούγεννα

Πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού: Οι κρατούμενοι τραγουδάνε, πίνουν και χορεύουν δίχως να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας για την μετάδοση της νόσου Covid-19

Πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού: Ασύλληπτες εικόνες, που δεν θυμίζουν σε τίποτα φυλακές έρχονται στο φως μέσα από τον… Κορυδαλλό σε περίοδο πανδημίας. Οι κρατούμενοι, έστησαν… πάρτι ανήμερα Χριστουγέννων ενώ είχαν το θράσος να ανεβάσουν το βίντεο με τις ξέφρενες στιγμές και στο Tik Tok. Στις εικόνες, φαίνεται πως οι κρατούμενοι έχουν στήσει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε χώρο που δεν παραπέμπει στο χώρο σίτισης του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Οι κρατούμενοι τραγουδάνε, πίνουν και χορεύουν λαϊκά άσματα δίχως να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας από την μετάδοση της νόσου Covid-19 ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο χώρο δεν υπάρχει ούτε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος.

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν τα κινητά, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Δείτε το βίντεο (Πηγή: Protothema)

Πάρτι και στις φυλακές Νιγρίτας

Λίγες ημέρες πριν, το iefimerida έφερε στο φως βίντεο από τη δεύτερη πτέρυγα των φυλακών της Νιγρίτας, πάλι με πάρτι! Κρατούμενοι πακιστανικής καταγωγής κάνουν εν μέσω πανδημίας πάρτι με αυτοσχέδια αλκοολούχα ποτά, ενώ είναι πρoφανές ότι συνωστίζονται μέσα στο κελί χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Τα βίντεο αυτά τα βιντεοσκόπησαν οι ίδιοι και στη συνέχεια τα ανέβασαν στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης tiktok. Λίγο αργότερα, όταν κατάλαβαν ότι η πράξη τους αυτή ενδεχομένως και να τους δημιουργούσε προβλήματα, «έσβησαν» τα βίντεο και απενεργοποίησαν τον λογαριασμό.

Τα βίντεο αυτά έχουν τραβηχτεί από τον Ιούλιο του 2020 μέχρι και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, περίοδο που στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας είχαν ληφθεί μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις