Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – CM: Σοκ με Τσιγκάλκο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – CM: Σοκ με Τσιγκάλκο!

Ποδόσφαιρο - CM: Ο απόλυτος ήρωας του CM -αργότερα και το FM- ο Μαξίμ Τσιγκάλκο “έσβησε” αιφνίδια στα 38 του χρόνια

ΠοδόσφαιροCM: Σε πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Λευκορωσίας αλλά και εκατομμύρια οπαδοί του παιχνιδιού Championship Manager. Έφυγε από την ζωή ο Μαξίμ Τσιγκάλκο. Ο Λευκορώσος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 38 ετών. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει την έντονη λύπη εκατομμυρίων «πιστών» του CM (νυν Football Manager), καθώς ο Μαξίμ Τσιγκάλκο αποτέλεσε τον απόλυτο ήρωα για όλους τους φαν του παιχνιδιού.

Η Ντιναμό Μίνσκ, όπου και πέρασε την μεγαλύτερη περίοδο της καριέρας του, ήταν αυτή που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του 38χρονου παλαίμαχου επιθετικού. Ο Μαξίμ Τσιγκάλκο μπορεί να μην έκανε μεγάλη καριέρα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, ωστόσο αποτέλεσε το πουλέν αρκετών φανατικών παιχτών του Championship Manager. Απέκτησε αρκετούς «οπαδούς», αφού τα κατορθώματα και η εξέλιξη του στο παιχνίδι ήταν πραγματικά σπουδαία.

Ποδόσφαιρο – CM: Ολοι με ξέχασαν

Ο 38χρονος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση. Μάλιστα, είχε εκφράσει τον προβληματισμό του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «gazzetta.gr» και είχε κάνει έκκληση για βοήθεια. Πιο αναλυτικά είχε δηλώσει: «Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο, κανένας δεν μου τηλεφώνησε. Όλοι με είχαν ήδη ξεχάσει. Ήθελα να δουλέψω στο ποδόσφαιρο, προσπάθησα να βρω τη διέξοδο, αλλά κανένας δεν είχε τη διάθεση να με βοηθήσει. Κανένας δεν ήθελε καν να με συναντήσει και να δούμε την προοπτική. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έβλαψα κανέναν». Ενώ, είχε τονίσει: «Η ζωή μπορεί να χτυπήσει και τους καλύτερους ανθρώπους. Το μόνο που θέλω είναι να μπορέσω να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Πείτε στον κόσμο ότι χρειάζομαι βοήθεια. Σας παρακαλώ».

https://twitter.com/FC_Dinamo_Minsk/status/1342395972505231360

Δείτε ακόμη:
Αποχωρεί από τη Φόρμουλα 1 η Ινφίνιτι για τα …μάτια της ηλεκτροκίνησης 
Και στην Τουρκία βαρέθηκαν τα καμώματα Λιβάγια!
Η στάση ζωής του χαροκαμένου σέντερ των Τίμπεργουλβς, Καρλ-Άντονι Τάουνς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις