Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τομ Χανκς εμβόλιο: Θα περιμένει τη σειρά του ο αστέρας του Χόλιγουντ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς εμβόλιο: Θα περιμένει τη σειρά του ο αστέρας του Χόλιγουντ

Τομ Χανκς εμβόλιο: Ο διάσημος ηθοποιός τόνισε πως πέρασε τις «δυσκολότερες 10 μέρες» της ζωής του όταν προσβλήθηκε από τον SARS-CoV-2

Τομ Χανκς εμβόλιο: Εν αναμονή του εμβολίου κατά του κορονοϊού είναι ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Today» και τόνισε πως τόσο ο ίδιο όσο και η γυναίκα του θα εμβολιαστούν παρά το γεγονός πως έχουν περάσει περίπου 9 μήνες από τότε που αμφότεροι νόσησαν από τον ιό, κατά την παραμονή τους στην Αυστραλία. «Θα εμβολιαστούμε πολύ αργότερα από όλους όσοι πραγματικά το έχουν ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς, ενώ επεσήμανε πως πέρασε τις «δυσκολότερες 10 μέρες» της ζωής του όταν προσβλήθηκε από τον SARS-CoV-2.

«Αλλά νομίζω ότι αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μεταδώσαμε τον ιό σε κανέναν», είπε και εξήγησε ότι αυτός και σύζυγός του πήραν όλα τα μέτρα προφύλαξης μένοντας μέσα στο σπίτι και φορώντας μάσκες, κάτι που εξακολουθούν να κάνουν μέχρι και σήμερα. «Όχι τόσο για να μην κολλήσουμε, αλλά περισσότερο για να μην τον μεταδώσουμε σε κάποιον, σε περίπτωση που είμαστε ασυμπτωματικοί φορείς», είπε. Όταν ρωτήθηκε εάν θα έκανε το εμβόλιο δημόσια ο Χανκς απάντησε: «Ναι, σίγουρα».

Δείτε ακόμα:
Γουίτνεϊ Χιούστον: Το άδοξο τέλος και η ίδια μοίρα της κόρης της
Στενοχωρημένος ο Μπρούκλιν Μπέκαμ – Τι έγινε με την αρραβωνιαστικιά του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις