Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γουίτνεϊ Χιούστον ντοκιμαντέρ: Το άδοξο τέλος και η ίδια μοίρα της κόρης της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γουίτνεϊ Χιούστον ντοκιμαντέρ: Το άδοξο τέλος και η ίδια μοίρα της κόρης της

Γουίτνεϊ Χιούστον ντοκιμαντέρ: Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 σε ηλικία 48 ετών.

Γουίτνεϊ Χιούστον ντοκιμαντέρ: Μια νέα ταινία για την ζωή της αξέχαστης Γουτνεϊ Χιούστον πρόκειται να κυκλοφορήσει. Το Lifetime έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τις ζωές της σταρ και της κόρης της με τίτλο «Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All», το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου. Το νέο ντοκιμαντέρ διαρκεί δύο ώρες και θα ρίξει μία σε βάθος ματιά σε μερικούς από τους αγώνες που έδωσαν μητέρα και κόρη, καθώς μοιράστηκαν πολλές παράλληλες εμπειρίες ζωής. «Η Γουίτνεϊ ήταν ένα είδωλο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τις Γουίτνεϊ», λέει η φίλη της Πέρι Ράιντ στο τρέιλερ. «Αποκτήσαμε την άποψη αυτή, για το τι είναι αυτή η πριγκίπισσα της ποπ», προσθέτει ο Ράντι Τζάκσον.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 σε ηλικία 48 ετών. Πέθανε στο Beverly Hilton Hotel στην Καλιφόρνια λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη παράσταση στο ετήσιο προ-Grammy Gala του Clive Davis.  Σύμφωνα με την Daily Mirror, είχε μόλις γυρίσει από το Λος Αντζελες και φερόταν παράξενα. Λίγες ώρες πριν τον θάνατό της είπε στην βοηθό της ότι πονάει ο λαιμός της και θα κάνει ένα μπάνιο πριν το πάρτι για τα Γκράμι. Λίγο αργότερη τη βρήκαν πνιγμένη σε πολύ καυτό νερό στην μπανιέρα της, όπου φαίνεται ότι έπεσε με το κεφάλι.  Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν ατύχημα, καθώς πνίγηκε μετά από μετά από καρδιακή προσβολή και χρήση κοκαΐνης. Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της τραγουδίστριας, που αποκαλούσαν «Η Φωνή» σοκάρουν και σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών την οποία αδυνατούσε να διαχειριστεί….

Ίδιο τέλος…

Τρία χρόνια αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου 2015, η κόρη της Γουίτνεϊ και του Μπόμπι Μπράουν βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αφού πέρασε μήνες σε διάφορα νοσοκομεία, η Μπόμπι Κριστίνα, πέθανε στις 26 Ιουλίου 2015. Ήταν 22 ετών. Η οικογένειά της την είχε μεταφέρει σε ειδικό ίδρυμα περίθαλψης στις 24 Ιουνίου.

«Το γεγονός ότι βρέθηκε σε μια μπανιέρα έχοντας την ίδια μοίρα με τη μητέρα της δεν έχει κανένα νόημα», λέει η φίλη της Μπράουν, Σάρα Μπέκμαν στο ντοκιμαντέρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις