Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 τρέιλερ: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε
LIFESTYLE

Survivor 4 τρέιλερ: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Survivor 4 τρέιλερ: Το Survivor 4  κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00

Survivor 4 τρέιλερ: Μόνο λίγα 24ωρο απέμειναν ώστε το Survivor να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας. Μετά από δύο χρόνια απουσίας, «Διάσημοι» και «Μαχητές» παίρνουν και πάλι θέσεις στην αρένα του ριάλιτι επιβίωσης, με τον Γιώργο Λιανό να αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή.

Το Survivor 4 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00, ενώ θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.15. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πρεμιέρας. Σε αυτό βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να φτάνει με ένα ελικόπτερο και να δίνει το σύνθημα για την πρώτη μεγάλη μάχη.

Δείτε το τρέιλερ:

«Το φετινό θα είναι πιο σκληρό από όλα»

Στο μεταξύ χθες ο φετινός παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Love it» για αυτά που θα δούμε φέτος στο ριάλιτι. «Έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά» είπε ο Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο, όπου και βρίσκεται και πρόσθεσε: «Έχω κάνει πράγματα και θάματα, έχω ανέβει… πολύ ψηλά» απάντησε γελώντας για το παρατσούκλι No fear George που του έχουν δώσει.

«Ετοιμάζουμε ένα πολύ ωραίο Survivor, έχουμε ένα καταπληκτικό casting με διαφορετικές αποχρώσεις χαρακτήρων και αυτό θα αρέσει πολύ στον τηλεθεατή. Από το πρώτο βράδυ στην παραλία θα δείτε τις διαφορετικές απόψεις. Έχουν έρθει για τη νίκη. Δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος. Είναι παίκτες. Το φετινό Survivor είναι δύσκολο, το πιο σκληρό από όλα. Ο κόσμος θα δει την πραγματική επιβίωση σε ένα πανέμορφο μεν αλλά αφιλόξενο τόπο», τόνισε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις