Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αγγλικές σειρήνες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αγγλικές σειρήνες

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Πρωταγωνιστής και πάλι στα μεταγραφικά σενάρια του δικεφάλου ο νεαρός ακραίος μπακ με πρώτη εμπλεκόμενη τη Νιούκαστλ

ΠΑΟΚμεταγραφές: Σειρήνες από την Αγγλία για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Νιούκαστλ. Kαι όπως όλα δείχνουν θα πρωταγωνιστεί ξανά στα μεταγραφικά ζητήματα του «δικεφάλου» και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτή την φορά αγγλικά δημοσιεύματα συνδέουν το όνομα του Γιαννούλη με την Νιούκαστλ. Ενώ, επισημαίνουν πως οι εκπρόσωποι του Έλληνα ποδοσφαιριστή θα προτείνουν τον νεαρό μπακ στις «καρακάξες». Oι οποίες ψάχνουν λύσεις στην αριστερή άκρο της άμυνας της.

Παράλληλα, τονίζουν πως η Νιούκαστλ ενδιαφέρθηκε το καλοκαίρι για τον Έλληνα διεθνή, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Θυμίζουμε, η αγγλική ομάδα έκανε δικό της τον Τζαμάλ Λιούις της Νόριτς, ωστόσο χρειάζεται επιπλέον λύσεις λόγω των τραυματισμών, που υπάρχουν. Η έκβαση της υπόθεσης Γιαννούλη θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και το που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Πάντως, η προοπτική της Νιούκαστλ και της Πρέμιερ Λιγκ σίγουρα έχει ενδιαφέρον για τον νεαρό αριστερό μπακ.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Δεν έχει απαντήσει στον δικέφαλο

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Γιαννούλης εξετάζει την πρόταση του ΠΑΟΚ για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, χωρίς να έχει δώσει ακόμα κάποια απάντηση στους «ασπρόμαυρους». Το σίγουρο είναι πως ο νεαρός αμυντικός θα είναι ξανά ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ΠΑΟΚ στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο και θα απασχολήσει αρκετές ομάδες.

Δείτε ακόμη:

Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Ρωσία και τα ταλέντα στον 20ό αιώνα
Ψηφίστηκε η τροπολογία για το στοίχημα, νέα έσοδα για ομάδες λέει ο Αυγενάκης
Ανακοίνωση-κατηγορώ του Ολυμπιακού κατά ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις