Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – SL2/FL: “Σέντρα στις 3/1”!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδόσφαιρο – SL2/FL: “Σέντρα στις 3/1”!

Ποδόσφαιρο - SL2/FL: “Την Τρίτη θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις - Κάναμε προεργσία, μας παίρνουν οι ημερομηνίες και για τα πλέι οφ”

Ποδόσφαιρο – SL2/FL: Ο πρόεδρος των Σούπερ Λιγκ 2/Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδας Λεουτσάκος, φάνηκε αισιόδοξος για την έναρξη των πρωταθλημάτων με το νέο έτος. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λεουτσάκος σε συνεντευξη που παραχώρησε στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 τόνισε πως αν όλα πάνε καλά, τότε η Σούπερ Λιγκ 2 θα ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου. Παράλληλα, ανέφερε πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και έχει δημιουργηθεί ένα χρονοδιάγραμμα για την εκκίνηση και την ολοκλήρωση της σεζόν. Ενώ, ανέφερε πως την Τρίτη η Λίγκα θα λάβει αποφάσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Ο κ. Λεουτσάκος ξεκίνησε, λέγοντας: «Την Τρίτη θα παρθούνε κάποιες αποφάσεις που θα αφορούν στο να προχωρήσουμε το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Να βγει το πρόγραμμα των αγώνων και να ορίσουμε την αρχή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Έχουμε κάνει την προεργασία μας με τις ημερομηνίες και των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ. Πιστεύουμε ότι όλα βγαίνουν. Αν όλα πάνε καλά, η ιδανική ημερομηνία έναρξης είναι η 3 Ιανουαρίου».

Ποδόσφαιρο – SL2/FL: Πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Λεουτσάκος είπε: «Στη συνέχεια θα έχουμε και το Κύπελλο, όπου οριστικά θα υπάρχει συμμετοχή και των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2. Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αυτό της Σούπερ Λιγκ 2. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, είναι ιστορικές και θα δώσουν τον αγώνα τους στην κατηγορία».

Δείτε ακόμη:

Ολομέτωπη επίθεση σε ΕΠΟ με εξώδικο ο Ολυμπιακός
Γκέλαρε και γλίτωσε και τα χειρότερα, η ΑΕΚ 2-2 με το Βόλο
Η Τσέλσι 3-0 τη Γουέστ Χαμ, η Μπέρνλι 2-1 την Γουλβς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις