Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μάχη στο Λονδίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μάχη στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Τσέλσι κοντράρεται με τη Γουέστ Χαμ σε κλασικό ντέρμπι της πρωτεύουσας - Μπέρνλι και Γουλβς το άλλο ματς της ημέρας

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λονδρέζικο ντέρμπι! Η Τσέλσι διασταυρώνει τα ξίφη της με την Γουέστ Χαμ. Οι «μπλε» έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Γούλβς. Μπήκαν δυνατά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα νωρίς στο δεύτερο μέρος, όμως τα αμυντικά τους λάθη τους στοίχισαν τους τρεις βαθμούς. Χρειάζονται σταθερότητα και απόψε θα επιδιώξουν να πάρουν την νίκη, που θα τους φέρει εντός της πρώτης τετράδας του βαθμολογικού πίνακα. Είναι αμφίβολοι οι Ζιγιέκ, Χάντσον-Οντόι και Τζέιμς.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Δεν έκανε κακή εμφάνιση, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της και να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα (από το 70’ και μετά). Δεν υπολογίζονται οι Αντόνιο και Μαζουακού, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Μπαλμπουενά, Μπόουεν και Κρέσγουελ.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μπέρνλι και Γουλβς

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Τερφ Μουρ». Η Μπέρνλι υποδέχεται την Γούλβς. Οι «κλάρετς» έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Άστον Βίλα. Επιθετικά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όμως έκλεισαν σωστά τους χώρους και κράτησαν το μηδέν. Έχουν βελτιωθεί αισθητά και απόψε θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Γκούντμουντσον και Κορκ. Από την άλλη, η Γούλβς έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Τσέλσι. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους και πήραν το τρίποντο. Συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις και παραμένουν εξαιρετική δημιουργικά. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Γιονί και Χιμένες, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντεντόκερ και Μπολί.

Δείτε ακόμη:

Νίκες για Ρεάλ και Γρανάδα, 3-1 στην Εϊμπάρ και 2-0 την Μπέτις αντίστοιχα
Λάτσιο και Μίλαν χαμογέλασαν, σαρωτική και η Αταλάντα!
Πολυβόλο η Γιουνάιτεντ, διπλό χρυσάφι η Λέστερ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις