Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Φώτα στο Βερολίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Φώτα στο Βερολίνο

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Ουνιόν υποδέχεται την Ντόρτμουντ που στοχεύει στο χτίσιμο σερί νικών με τον Τέρζιτς πλέον στον παγκο της

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με μία αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Οι «σιδερένιοι» έρχονται από την ισοπαλία στο 2-2 κόντρα στην Στουτγκάρδη. Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ, όμως έδωσαν την μπάλα στην Στουτγκάρδη και είχαν ένα πιο παθητικό ρόλο. Βρήκαν και δεύτερο γκολ στο β’ μέρος, ωστόσο δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα.

Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι τους χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, πάντως παρέμειναν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Για το σημερινό παιχνίδι ο Ουρς Φίσερ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ίνγκβαρτσεν, Γκέντνερ, Άντριχ, Κρούζε, Πογιανπάλο, Σλότερμπεκ και Ούτζα.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Η Ντόρτμουντ

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε. Κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο δεν μπόρεσε να το διατηρήσει και ισοφαρίστηκε νωρίς. Δυσκολεύτηκαν αρκετά στην συνέχεια να βρουν λύσεις, όμως κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες στο ντεμπούτο του Εντίν Τέρζιτς στο τιμόνι της. Ενώ, έβαλε και τέλος στο σερί τριών κακών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Απόψε, θα επιδιώξουν να πετύχουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Δεν είναι διαθέσιμοι οι  Αζάρ, Χάαλαντ και Σμέλτσερ.

Δείτε ακόμη:

Το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 για το 2021
Τη λύση για επανέναρξη εθνικών πρωταθλημάτων και Α2 απεργάζονται ΕΟΚ-ΠΣΑΚ
Σεβασμός σε Λεβαντόσφσκι και Κλόπ, κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της ΦΙΦΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις