Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Τα φώτα στη Ρώμη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Τα φώτα στη Ρώμη

Serie A - προαναγγελία: Η Ρόμα υποδέχεται την Τορίνο στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής στο καμπιονάτο

Serie A – προαναγγελία: Με μία αναμέτρηση πέφτει η αυλαία της 12η αγωνιστική της Serie A. Η Ρόμα αντιμετωπίζει την Τορίνο στο «Ολίμπικο». Οι «τζιαλορόσι» έρχονται από την ευρεία εκτός έδρας νίκη με 5-1 κόντρα στην Μπολόνια. Έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κυριάρχησαν. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα γκολ. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση και η εικόνα τους είναι καλή στην πληθώρα των παιχνιδιών τους.

Απόψε οι Ρωμαίοι, θα επιδιώξουν να κάνουν μία εμφάνιση ανάλογη της αγωνιστικής τους ανόδου. Εστι ώστε να πάρουν τη νίκη, που θα τους επιτρέψει να ανέβουν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πάουλο Φονσέκα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κριστάντε, Ζανιόλο και Παστόρε.

Serie A – προαναγγελία: Η Τορίνο

Από την άλλη, η Τορίνο έρχεται από την ήττα με 2-3 κόντρα στην Ουντινέζε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, ωστόσο έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού δέχτηκε το τρίτο γκολ δύο λεπτά αργότερα. Η ομάδα παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού και η πίεση που υπάρχει είναι έντονη. Μάλιστα, απομονώθηκε σε ξενοδοχείο πριν από το σημερινό παιχνίδι. Έχει μόλις μία νίκη στην σεζόν και απόψε θα επιδιώξει να πετύχει την δεύτερη. Ο Μάρκο Τζιαμπάολο δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ουικάνι, Μούρου, Μπασέλι, Ζάζα, Μίλικο, Βέρντι, Σιρίγκου, Ν’Κουλού, Βοϊβόντα και Μενιέ.

Δείτε ακόμη:

Liverpool Day! 2-1 την Τότεναμ οι “κόκκινοι”, 2-0 στη Λέστερ οι “μπλε”
Νίκη-ανάσα η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Σοσιεδάδ
Μεγάλη νίκη η Ιντερ και στον πόντο από την Μίλαν και την κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις