Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Ανετα η Ρόμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ανετα η Ρόμα

Serie A - αγωνιστικό: Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απεκτησε αό το πρώτο τέταρτο και επιβλήθηκε 3-1 της Τορίνο στο Ολίμπικο

Serie A – αγωνιστικό: Πλούσιο θέαμα στο «Ολίμπικο»! Η Ρόμα νίκησε 3-1 την Τορίνο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Οι «τζιαλορόσι» απέκτησαν την πρωτοβουλία όταν στο 15’ η Τορίνο έμεινε με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Σίνγκο.

Η Ρόμα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 27’ ο Μικιταριάν έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να πιέζουν την «Γκρανάτα». Έτσι, κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 43’ ο Βερετού ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 2-0.

Serie A – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Ρόμα εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κυριαρχεί. Πίεσε τους φιλοξενούμενους και έκανε αρκετές φάσεις. Έτσι, κατάφερε να διευρύνει κι’ άλλο την διαφορά των τερμάτων της. Στο  68’ ο Πελεγκρίνι έγραψε το 3-0. Στην συνέχεια έριξαν την απόδοση τους και η Τορίνο άρχισε να ανεβαίνει μέτρα στο γήπεδο. Έκανε φάσεις και μείωσε. Στο 73’ ο Μπελότι πέτυχε το 3-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα ως το τέλος και έτσι πήραν την δεύτερη συνεχόμενη τους νίκη.

Δείτε ακόμη:

Liverpool Day! 2-1 την Τότεναμ οι “κόκκινοι”, 2-0 στη Λέστερ οι “μπλε”
Νίκη-ανάσα η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Σοσιεδάδ
Μεγάλη νίκη η Ιντερ και στον πόντο από την Μίλαν και την κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις