Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια που λένε ψέματα: Ποια δεν μπορείς να εμπιστευτείς
PLUS

Ζώδια που λένε ψέματα: Ποια δεν μπορείς να εμπιστευτείς

Ζώδια που λένε ψέματα: Παρ΄ όλα αυτά όλοι έχουμε πει ψέματα περιστασιακά.

Ζώδια που λένε ψέματα: Κανείς δεν θέλει να του λένε ψέματα και σίγουρα το χτίσιμο της εμπιστοσύνης παίρνει χρόνο. Παρ΄ όλα αυτά όλοι έχουμε πει ψέματα περιστασιακά. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για κάποιο μικρό ψεματάκι που δεν επηρεάζει κανέναν. Όταν, όμως, ένα ψέμα είναι μεγάλο, μπορεί να προκαλέσει πόνο και μεγάλη απογοήτευση όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ποια ζώδια όμως είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες;

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός είναι από τα πιο χειριστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και επομένως θα πει ψέματα όταν το θεωρήσει απαραίτητο για δικό του όφελος. Βέβαια, το παράδοξο είναι πώς αν του πεις ψέματα, δεν θα το ξεπεράσει ποτέ και θα το θυμάται μια ζωή.

Ζευγάρι αγκαλιά

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία και δυστυχώς αν σου πει ψέματα δεν πρόκειται να τον πάρεις χαμπάρι. Είναι χαριτωμένος, ευχάριστος, επικοινωνιακός, αλλά και πολύ επιπόλαιος και καμιά φορά ψεύτης. Μπορεί όμως να γίνει τελείως ειλικρινής, σε βαθμό που μπορεί και να προτιμούσες ακόμα ένα του ψέμα, όταν θελήσει να σου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν τον ενδιαφέρεις.

Καρκίνος

Τα περισσότερα ψέματα που λέει ένας Καρκίνος είναι για να προστατέψει τους άλλους και επειδή δεν θέλει να τους πληγώσει. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του συναισθήματος και της ευαισθησίας. Αν πει κάποιο ψέμα, θα το κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους.

Υδροχόος

Τα ψέματα του Υδροχόου είναι συνήθως αθώα και συνήθως δεν έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις. Σκοπός του είναι να γοητεύσει, οπότε θα βάλει αρκετή σάλτσα σε πράγματα που αφορούν τον εαυτό του. Θα πει λοιπόν ψέματα για να κερδίσει εντυπώσεις και για να βάλει αλατοπίπερο στη ζωή του.

Κοπέλα κάνει ''άκυρο''
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις