Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταυρής Γεωργίου κορονοϊός: Θετικός ο πρώην παίκτης του MasterChef!
LIFESTYLE

Σταυρής Γεωργίου κορονοϊός: Θετικός ο πρώην παίκτης του MasterChef!

Σταυρής Γεωργίου κορονοϊός: Όπως ανακοίνωσε, εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του εξαιτίας του επικίνδυνου ιού, στον οποίο βρέθηκε θετικός.

Σταυρής Γεωργίου κορονοϊός: Τον Σταυρή Γεωργίου τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4 για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, την αντιπαλότητα με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και φυσικά για τις μαγειρικές του ικανότητες. Μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής ο ίδιος συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει και ξέρει καλύτερα.

Χθες ο Σταυρής με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό  στο instagram αποκάλυψε ότι βιώνει τη δική του προσωπική περιπέτεια με τον κορονοϊό. Ο ταλαντούχος μάγειρας που κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού μαγειρικής, όπως ανακοίνωσε, εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του εξαιτίας του επικίνδυνου ιού, στον οποίο βρέθηκε θετικός.

«Ναι το έχω περάσει και εγώ! Εδώ και λίγες μέρες στο σπίτι! Παρέα με το #playstation. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν λίγη ξεκούραση! Όλα καλά!», αποκάλυψε ο Σταυρής Γεωργίου. Παράλληλα, μοιράστηκε μία φωτογραφία του στην οποία ποζάρει δίπλα στο  χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δείτε την ανάρτηση του Σταυρή Γεωργίου στο Instagram ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό:

Η ανάρτηση στο instagram του Σταυρή Γεωργίου για τον κορονοϊό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις