Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιβάνκα Τραμπ νέα: Οι εικασίες για την καριέρα της
ΚΟΣΜΟΣ

Ιβάνκα Τραμπ νέα: Οι εικασίες για την καριέρα της

Ιβάνκα Τραμπ νέα: Οι εικασίες σχετικά με την καριέρα της Ιβάνκα Τράμπ μετά την πορεία της στον Λευκό Οίκο επικεντρώνονται τώρα στη Φλόριντα.

Ιβάνκα Τραμπ νέα: Οι εικασίες σχετικά με την καριέρα της Ιβάνκα Τράμπ μετά την πορεία της στον Λευκό Οίκο επικεντρώνονται τώρα στη Φλόριντα, όπου η πρώην πρώτη- κόρη  και ανώτερη βοηθός του Προέδρου πατέρας της, σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε ένα ακριβό οικόπεδο για σπίτι και εξετάζει το ενδεχόμενο να κατέβει για τη Γερουσία.

Έχει αναφερθεί συχνά ότι η Ιβάνκα Τραμπ επιθυμεί και η ίδια πολιτική καριέρα ενώ κατά τη διάρκεια της εργασίας της για τον Ντόναλντ Τράμπ προσπάθησε να τοποθετηθεί ως μια πιο φιλική προς τα μέσα ενημέρωσης εκδοχή του πατέρα της.

Τώρα αναφορές των μέσων ενημέρωσης επικεντρώνονται στη Φλόριντα – όπου ο Ντόναλντ Τράμπ κατέχει το θέρετρο Mar-A-Lago – ως πιθανή βάση για την κόρη του να ξεκινήσει τη δική της πολιτική καριέρα. “Η Ιβάνκα έχει σίγουρα πολιτικές φιλοδοξίες, χωρίς καμία αμφιβολία”, ανέφερε μια πηγή στο CNN. «Θέλει να ‘τρέξει’ για κάτι, αλλά αυτό ακόμη  πρέπει να ανακαλύψουμε».

Η Ιβάνκα Τραμπ σε ομιλία της

”Κλείνει” το μάτι για τη Γερουσία το 2022

Η Φλόριντα θα μπορούσε να προσφέρει μια πιθανή οδό σε έναν αγώνα για τη Γερουσία το 2022 όταν η εν ενεργεία έδρα του Ρεπουμπλικάνου Marco Rubio θα είναι έτοιμη για επανεκλογή. Ο Ρούμπιο ήταν σκληρός κριτής του Ντόναλντ Τραμπ στον αγώνα των υποψηφιοτήτων για τους Ρεπουμπλικάνους του 2016, αλλά αργότερα μετατράπηκε σε πιστό υποστηρικτή του Τραμπ μόλις εκείνος κέρδισε τις εκλογές.

«Νομίζω ότι θα ήταν η πρωτοπόρος αν έτρεχε στη Γερουσία των ΗΠΑ εναντίον του Ρούμπιο, δεδομένης της δημοτικότητας του πατέρα της στο Sunshine State», δήλωσε στο CNN ο Adam C Smith, πρώην πολιτικός συντάκτης της Tampa Bay Times και σύμβουλος πλέον της Mercury Public Affairs.

Όλες αυτές τις εικασίες, υποστηρίζουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Ivanka και ο σύζυγός της Jared Kushner – που ήταν επίσης εξέχον και σημαντικό μέλος της ομάδας του Λευκού Οίκου τα τελευταία τέσσερα χρόνια – ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια σε ένα ακίνητο στη Φλόριντα που θα χρησιμεύσει στο μέλλον ως βάση τους.

Η New York Post αναφέρει ότι, το ζευγάρι ξοδεύει περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια σε ένα οικόπεδο στο exclusive Indian Creek Island του Μαϊάμι, το οποίο ονομάστηκε «Billionaire’s Bunker». Σύμφωνα με πληροφορίες, το νησί διαθέτει δικές του ιδιωτικές αστυνομικές δυνάμεις για τους λίγους αλλά εξαιρετικά πλούσιους κατοίκους του.

Η Ιβάνκα Τραμπ δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειάς της που ενδεχομένως βλέπει μέλλον στην πολιτική μετά το Τραμπ. Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ – ο οποίος είναι δημοφιλής στη συντηρητική βάση του πατέρα του – θεωρείται συχνά πιθανό να κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να εισέλθει στην πολιτική από μόνος του. Εν τω μεταξύ, η νύφη Lara Trump έχει αναφερθεί ως πιθανή υποψήφια για τη Γερουσία στη Βόρεια Καρολίνα.

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Ντόναλτ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Με πληροφορίες από το ”The Guardian”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις