Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πακιστανός – Μυρτώ: Ο ισοβίτης που “διέλυσε” τη 15χρονη, πρωταγωνιστής σε επίθεση στη φυλακή
ΕΛΛΑΔΑ

Πακιστανός – Μυρτώ: Ο ισοβίτης που “διέλυσε” τη 15χρονη, πρωταγωνιστής σε επίθεση στη φυλακή

Πακιστανός - Μυρτώ: Πρωταγωνιστής σε περιστατικό βίας ο Αχμέτ Βακάς που βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών - Το 2012 είχε κακοποιήσει την Μυρτώ Παπαδομιχελάκη στην Πάρο

Πακιστανός – Μυρτώ: Οκτώ χρόνια από την ημέρα που Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, πάγωσε το πανελλήνιο με τη φρικτή κακοποίηση της 15χρονης τότε Μυρτώς στην Πάρο, του κοριτσιού που το δράμα του έκανε και τον εισαγγελέα του δικαστηρίου να αγορεύει με λυγμούς, βρίσκεται και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής σε νέο αιματηρό επεισόδιο.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αυτή τη φορά, μέσα στην Δ Πτέρυγα των φυλακών Γρεβενών, όπου κατηγορείται ότι μαζί με άλλους τρεις συμπατριώτες του έστειλαν με τα χτυπήματά τους στην εντατική του ΑΧΕΠΑ έναν Αλβανό κρατούμενο κι άλλους εγκλείστους με ελαφρύτερα τραύματα στο ίδιο νοσοκομείο! Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Alphafreepress, ο Πακιστανός, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 25χρόνια για την άγρια επίθεση κατά της Μυρτώς, στην προσπάθειά του να της αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο, καταδίωξε μαζί με άλλους τρεις και χτύπησε στο κεφάλι τους «αντιπάλους» Αφγανούς, με τηγάνια και κατσαρόλες! Το αιματηρό επεισόδιο καταγράφηκε στο εσωτερικό των φυλακών Γρεβενών, πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πακιστανός ισοβίτης, ο οποίος αντιμετωπίζει τώρα νέες κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη, αποφάσιζε να «λύσει» τις διαφορές του με ομάδα Αφγανών και ίσως Αλβανών εγκλείστων, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί μέσα από τις καταθέσεις τους.

Τον χτυπούσαν με τηγάνια και κατσαρόλες

Έτσι, ένα πρωινό, μαζί με τρεις άλλους Πακιστανούς, έστησαν ενέδρα με τα κουζινικά σκεύη που είχαν περάσει στην κατοχή τους άγνωστο πως στους «αντιπάλους» τους την ώρα που άνοιγαν τα κελιά για να προαυλιστούν οι κρατούμενοι. Στο ένα κελί της Δ2 πτέρυγας, εντόπισαν μόνο του εκείνη την ώρα έναν Αφγανό έγκλειστο. Όρμησαν μέσα και πάνω του με τα τηγάνια και τις κατσαρόλες και τον χτυπούσαν στο κεφάλι. Ενώ το θύμα τους έπεσε αιμόφυρτο, με βαρύ τραύμα στο κεφάλι και χωρίς αισθήσεις, οι τέσσερις, βγήκαν τρέχοντας από το κελί και πήγαν σε άλλο όπου βρίσκονταν ακόμη τρεις κρατούμενοι. Επετέθησαν και σ αυτούς, προκαλώντας τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Δεν τους πρόλαβε κανείς

Στη φυλακή μετά από αυτά- απορίας άξιο πως δεν πρόλαβε κανείς από τους αρμοδίους τα αιματηρά γεγονότα- σήμανε συναγερμός. Ο βαριά τραυματίας Αφγανός έγκλειστος μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Το ευχάριστο είναι ότι λίγες ημέρες μετά συνήλθε και τώρα εκφράζεται αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του. Για τα αιματηρά γεγονότα με τον μακελάρη της Πάρου που καταδίκασε ένα κορίτσι που χαιρόταν τις διακοπές με τη μητέρα της σε μόνιμη αναπηρία, ενημερώθηκε η Αστυνομία στα Γρεβενά.

Με εντολή των ανωτάτων αξιωματικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, μπήκαν στις φυλακές και ξεκίνησαν αμέσως προανάκριση και έρευνα για τους δράστες της αιματηρής επίθεσης. Εντοπίστηκαν ως υπαίτιοι τέσσερις αλλοδαποί και μεταξύ τους ο ισοβίτης για την κακοποίηση της Μυρτώς το δράμα της οποίας έχει συγκλονίσει τους πάντες στη χώρα με πολλούς, όπως ποδοσφαιρικούς παράγοντες να την καλούν να παρακολουθήσει αγώνες των ομάδων τους χαρίζοντας της φανέλες των συλλόγων!

Δήλωνε ανήλικος

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες του Alphafrrepress, ο Πακιστανός που όταν συνελήφθη για την κακοποίηση δήλωνε ανήλικος για να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης από το δικαστήριο, κατηγορείται στη δικογραφία που παραδόθηκε στον εισαγγελέα Γρεβενών για βαριές σωματικές βλάβες, όπως και οι υπόλοιποι δράστες. Υπενθυμίζεται ότι ο Πακιστανός για την κακοποίηση της Μυρτώς καταδικάστηκε από το δικαστήριο στη Σύρο σε ισόβια συν 25 χρόνια κάθειρξη και ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση που πήρανε οι δικαστές και τους ευχαριστώ πολύ. Η χαρά μου βέβαια μετριάζεται, γιατί εγώ θα πρέπει να γυρίσω στη Λάρισα και εκεί να εξακολουθήσω να βλέπω το παιδί μου στην κατάσταση που είναι και να ελπίζω ότι κάποια στιγμή, μπορεί να γίνει λίγο καλύτερα”, είχε δηλώσει η μητέρα της Μυρτώς, αμέσως μετά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις