Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Με το δεξί
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Με το δεξί

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Ντόρτμουντ έκανε ποδαρικό με τον Τέρζιτς στον πάγκο και κέρδισε 2-1 τη Βέρντερ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Με το δεξί ξεκίνησε ο Εντίν Τέρζιτς τις υποχρεώσεις του στο τιμόνι της Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 2-1 της Βέρντερ στην Βρέμη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 12’ ο Γκερέιρο έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 28’ ο Μόχβαλντ έγραψε το 1-1. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παλεύουν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο με τις ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη, ωστόσο η Ντόρτμουντ ήταν πιο απειλητική.  Μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 79’ ο Παβλένκα απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ρόις, όμως ο αρχηγός των Βεστφαλών έκανε το 1-2, παίρνοντας το ριμπάουντ. Η Βέρντερ δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στον εναπομείναντα χρόνο. Έτσι, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες μετά από την βαριά ήττα κόντρα στην Στουτγκάρδη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Πλούσια ισοπαλία Γκλάντμπαχ και Αϊντραχτ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Γκλάντμπαχ! Τα «πουλάρια» έμειναν ισόπαλα στο 3-3 απέναντι στην Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 14’ ο Στιντλ έκανε το 0-1. Η απάντηση ήταν άμεση από τους «αετούς», οι οποίοι γύρισαν το παιχνίδι άμεσα. Στο 22’ ο Σίλβα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος έγραψε το 2-1. Η Άιντραχτ συνέχισε να κυριαρχεί και στο 32’ διεύρυνε κι’ άλλο την διαφορά των τερμάτων της με τον Μπαρκόκ.

Στο β’ μέρος, η Γκλάντμπαχ ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να αντιδράσει. Πίεσε τους γηπεδούχους, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει. Η Άιντραχτ προσπάθησε να χτυπήσει μέσω αντεπιθέσεων, όμως ηαποβολή του Έιμπραχαμ στο 81’ την ανάγκασε να κλειστεί. Τα «πουλάρια» εξαπέλυσαν την επίθεση τους και κατάφεραν να μειώσουν στο 90’ με δεύτερο γκολ του Στιντλ. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα λύτρωσε την ομάδα του, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Στουτγκάρδη έμεινε ισόπαλη στο 2-2 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (Καλάιτζιτς 85’,93’ – Φρίντριχ 4’, Αβονίγι 77’). Ενώ, Χέρτα Βερολίνου και Μάιντς έμειναν ισόπαλες στο 0-0.

Δείτε ακόμη:

Ο Αστέρας Τρίπολης μια κλάση ανώτερος, άνετα 2-0 τον Ατρόμητο
Εχουν βγει μαχαίρια στο μπάσκετ, “καυτή” ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Δωροδοκία ή μη, νέα ασέλγεια στο “πτώμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις