Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Σε περιδίνηση!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Σε περιδίνηση!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Ντεφορμέ και από αρνητικά σερί η Ντόρτμουντ και η Βέρντερ σε κόντρα δίχως περιθώριο νέας γκέλας

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ψάχνουν να βρουν λύσεις! Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ κοντράρονται στο «Βέζερσταντιον». Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Λειψία. Έκαναν μία κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την γραμμή κρούσης των αντιπάλων τους, ενώ επιθετικά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Έτσι, έμειναν για όγδοο παιχνίδι χωρίς νίκη. Απόψε, θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση. Δεν υπολογίζονται οι Ζέλκε, Ρασίτσα και Φίλκρουγκ.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ συνετρίβη με 1-5 από την Στουτγκάρδη. Ναυάγιο η αμυντική της λειτουργία με συνεχόμενα λάθη και κακές τοποθετήσεις. Επιθετικά ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια. Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη, το οποίο έφερε και την αποχώρηση του Λουσιέν Φαβρ. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο βοηθός προπονητή, Εντίν Τέρζιτς και απόψε θα επιδιώξει να κάνει «ντεμπούτο» με νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Χάαλαντ, Σμέλτσερ, Ντιλέινι και Μενιέ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Στουργκάρδη και Ουνιόν

Στο μεταίχμιο της εξάδας Ευρωπης, η Στουτγκάρδη αντιμετωπίζει την Ουνιόν Βερολίνου. Κλασικό εξάποντο με φόντο τη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφότερες στηρίζουν πολλά στην επίθεσή τους, ενώ αμυντικά εχουν ένα σωρό προβλήματα ως τώρα. Η Στουργκάρδη σε καλύτερη φόρμα και από δύο σερί νίκες, ενώ επιστρέφει από τιμωρία και ο επιθετικός Κάστρο, ο έτερος επιθετικός Ντίνταβι και ο σέντερ μπακ/αμυντικός μέσος Κάρατσορ.  Η δε Ουνιόν έχει σοβαρές απουσίες, τον αμυντικό μέσο Αντριχ, τον στράικερ και τοπ σκόρερ Κρούζε (6 γκολ) καθώς και πιθανότατα τους τραυματίες και ανέτοιμους μέσους Ινγκβαρσεν και Γκέντνερ! Και όλα αυτά, ενώ πάγια απέχουν και οι Σλότερμπεκ (μπακ), Ποχγιάνπαλο (επιθ.), Ούτζα (επιθ.), Χϊμπνερ (μπακ).

Στα άλλα ματς η Άιντραχτ υποδέχτηκε την Γκλάντμπαχ και η Χέρτα Βερολίνου κοντράρεται στις 21.30 με την Μάιντς.

Δείτε ακόμη:

Ο Αστέρας Τρίπολης μια κλάση ανώτερος, άνετα 2-0 τον Ατρόμητο
Εχουν βγει μαχαίρια στο μπάσκετ, “καυτή” ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Δωροδοκία ή μη, νέα ασέλγεια στο “πτώμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις