Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ταινίες ποπ κορν: Πώς να το φτιάξεις;
PLUS

Ταινίες ποπ κορν: Πώς να το φτιάξεις;

Ταινίες ποπ κορν: Για να συνοδέψεις την προβολή σου με το αγαπημένο ποπ κορν το μόνο που χρειάζεται είναι να πας μέχρι την κουζίνα

Ταινίες ποπ κορν: Αδιαμφισβήτητα το «απόλυτο» σνακ για να παρακολουθήσεις μία ταινία είναι το ποπ κορν. Είναι το πρώτο πράγμα που παίρνεις όταν πας να απολαύσεις μια θέαση στον κινηματογράφο και η αλήθεια είναι πως το αναζητάς ακόμα και όταν κάθεσαι στον καναπέ και παρακολουθείς το αγαπημένο σου πρόγραμμα μπροστά  στην τηλεόραση. Για να συνοδέψεις, λοιπόν, την προβολή σου με το αγαπημένο ποπ κορν το μόνο που χρειάζεται είναι να πας μέχρι την κουζίνα. Εκεί θα ρίξεις 3 κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο σ’ ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος , το οποίο θα βάλεις στο μάτι σε μέτρια φωτιά και θα ρίξεις 3 σπυριά καλαμποκιού.

Στη συνέχεια τοποθετείς το καπάκι – μισάνοιχτο για πιο τραγανό αποτέλεσμα- και μόλις δεις τα σπυριά να «σκάνε», βγάζεις την κατσαρόλα από το μάτι και προσθέτεις μισή κούπα καλαμπόκι. Μετά από 30 δευτερόλεπτα, αφού έχουν ζεσταθεί όλα τα σπυριά, τοποθετείς και πάλι το σκεύος στο μάτι, και το κουνάς ώστε τα σπυριά να ανακατεύονται και να μην καούν. Μόλις δεις πως όλα τα σπυριά έχουν σκάσει ανοίγεις το καπάκι και ρίχνεις το περιεχόμενο στο μπολ. Τόσο εύκολα. Έξτρα tips για περισσότερη γεύση; Προσθέτεις αλάτι ή βούτυρο (μισό κουταλάκι της σούπας είναι αρκετό) ή ακόμα και κάποιο μυρωδικό όπως το δεντρολίβανο ή η πάπρικα.

ποπ κορν στο μπολ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις