Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Αξιοπρεπές αντίο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Αξιοπρεπές αντίο

ΠΑΟΚ - Γιουρόπα Λιγκ: Κλεινει τις υποχρεώσεις του κόντρα στη Γρανάδα ο αποκλεισμένος και βαθμολογικά αδιάφορος “δικέφαλος του βορρά”

ΠΑΟΚΓιουρόπα Λιγκ: Να κλείσει με νίκη τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» υποδέχεται την Γρανάδα στην Τούμπα (19:55, Cosmote Sport 3). Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έρχονται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Έπαιξαν με ψυχή και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με 10 παίχτες, πήρα το τρίποντο. Στο Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκαν από την Ομόνοια με 2-1. Η ήττα τους στοίχησε, αφού αποκλείστηκαν από την διοργάνωση.

Απόψε οι “μελανόλευκοι” θα επιδιώξουν να κλείσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με νίκη. Που είναι και ιδιαίτερα κρίσιμη στη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της χώρας μας. Μάλιστα, έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς είναι αήττητοι σε 5 αγώνες στην Τούμπα με ισπανικές ομάδες. Ενώ, θα γίνουν και αλλαγές από τον Πάμπλο Γκαρσία. Δεν υπολογίζονται οι Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Μιχάι, Βιεϊρίνια και Περέιρα.

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Η Γρανάδα

Από την άλλη, η Γρανάδα έμεινε ισόπαλη στο 3-3 απέναντι στην Ουέσκα. Η κούραση ήταν εμφανής για τους Ανδαλουσιανούς, οι οποίοι δεν άντεξαν και ισοφαρίστηκαν στο τέλος. Στο Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε από την Αϊντχόφεν με 0-1. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και μοιραία ηττήθηκε. Όμως, σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση. Απόψε, θα γίνει ροτέισον, ωστόσο θα επιδιώξουν τη νίκη για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Ντίαθ, Κίνι, Βαγιέχο, Μοντόρο, Αζίζ και Βίκο. Μάλιστα, την αποστολή της ομάδας συμπλήρωσαν πέντε παίχτες της δεύτερης ομάδας.

Δείτε ακόμη:

Εκδικάστηκε η “πολυϊδιοκτησία”, υπομνήματα από 16/12
“Επανέναρξη του βόλεϊ γιατί καταστρέφεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα”
Ο Ανσαριφάρντ για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις