Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπρούκλιν Μπέκαμ μοντέλο: Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώριας αλλάζει επάγγελμα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρούκλιν Μπέκαμ μοντέλο: Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώριας αλλάζει επάγγελμα

Μπρούκλιν Μπέκαμ μοντέλο: Όπως γράφουν έγκυροι σχολιαστές, πλέον στόχος του είναι να διαπρέψει όχι πίσω, αλλά μπροστά από τον φωτογραφικό φακό

Μπρούκλιν Μπέκαμ μοντέλο: Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώριας Μπέκαμ, Μπρούκλιν που είχε βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα.

Όπως γράφουν έγκυροι σχολιαστές, πλέον στόχος του είναι να διαπρέψει όχι πίσω, αλλά μπροστά από τον φωτογραφικό φακό. Ο νεαρός Μπρούκλιν Μπέκαμ ξέρει σίγουρα να ποζάρει, κάτι που όπως φαίνεται έχει εξελίξει και με αρκετή εξάσκηση στα social media στο πλευρό της φωτογενούς αρραβωνιαστικιάς του.

Άλλωστε, η προώθηση προϊόντων – το αντικείμενο δηλαδή της δουλειάς ενός μοντέλου – δεν του είναι «άγνωστο έδαφος», καθώς έχει ποζάρει πολλάκις για τις ανάγκες του brand του πατέρα του DB Eyewear. Πριν από μόλις δυο εβδομάδες, μάλιστα, πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram διαφημιστικό ενσταντανέ για τα ρολόγια του οίκου Bulgari περιλαμβάνοντας στα hushtags και ευχαριστίες. Όπως λένε έχει ήδη υπογράψει με πρακτορείο μοντέλων και έχει ξεκινήσει επίσημα την καριέρα του στη βιομηχανία της μόδας.

Το ρεπορτάζ της «Sun» αναφέρει επίσης ότι ο Μπρούκλιν έχει ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο αυτή τη στιγμή και ότι έχει τεράστια ζήτηση στον χώρο της μόδας, ιδιαιτέρως καθώς είναι γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια. «Έχει ένα από τα ηγετικά ονόματα στη βιομηχανία το οποίο θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να εξασφαλίσει επικερδείς συμφωνίες», γράφουν.

Προς το παρόν, ο ίδιος ο Μπρούκλιν δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση ενώ όταν Βρετανοί δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους του, οι τελευταίοι αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις