Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Μικρούτσικος J2US: Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε
LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος J2US: Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε

Ανδρέας Μικρούτσικος J2US: Την αποκάλυψη της εμφάνισής του είχε κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της

Ανδρέας Μικρούτσικος J2US: Το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε πως στο χθεσινοβραδινό J2US θα βρισκόταν ως guest κριτής ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το live του J2US ξεκίνησε και εκτός από τους τέσσερις βασικούς κριτές, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή, δεν είδαμε κανέναν να κάθε δίπλα τους γεγονός που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά.

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μπάκας το πρωί της Κυριακής μέσα από το Έλα Χαμογέλα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν πράγματι να εμφανιστεί στο χθεσινό live κάτι που όμως δεν έγινε λόγω κάποιων κολλημάτων που προέκυψαν από την πλευρά του καναλιού του παρουσιαστή. Ωστόσο ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια.

Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης

Κατά τη διάρκεια του έκτου live του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για τα επόμενα επεισόδια του show. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα τα live θα είναι θεματικά, ξεκινώντας από το επόμενο Σάββατο, το οποίο θα έχει θέμα Eurovision. Μάλιστα καλεσμένη του επεισοδίου θα είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Η εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που «έκαψε» τους πάντες

Από την άλλη, το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε στο live του Σαββάτου (5/12) στο «Just the 2 of Us», ήταν ο Ηλίας Βρεττός με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι δυο τους ξεσήκωσαν κριτές και τηλεθεατές τραγουδώντας το «Livin’ la vida loca» του Ricky Martin, όμως αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο τους πάντες, ήταν εμφάνιση της Ευρυδίκης.

Το σέξι σύνολο που φόρεσε αλλά και ο «καυτός» χορός της άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, με τον Νίκο Κοκλώνη να της λέει «Μπορείς να μας δείξεις λίγο το σύνολο;» και εκείνη να απαντά «Σταμάτα μας βλέπει και ο Κωνσταντίνος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις