Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Νίκη ξανά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Νίκη ξανά!

Σούπερ Λιγκ - 11η αγωνιστική: Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, επαγγελματικό 2-0 με τη Λαμία στους “Ζωσιμάδες”

Σούπερ Λιγκ11η αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Οι Ηπειρώτες επικράτησαν 2-0 της Λαμίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Η Λαμία κατάφερε να αντέξει στην πίεση και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ βρήκε λύση με τον φορμαρισμένο Ελευθεριάδη. Στο 30’ έκανε το 1-0 με το κεφάλι. Η Λαμία δεν μπόρεσε να αντιδράσει και οι Ηπειρώτες κράτησαν εύκολα το προβάδισμα. Έτσι, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η Λαμία ανέβασε την απόδοση της και κυνήγησε την ισοφάριση. Είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να το είχε πετύχει, όμως ο κίπερ του ΠΑΣ αποσόβησε τον κίνδυνο. Στην συνέχεια οι Ηπειρώτες είχαν τον έλεγχο και διατηρούσαν εύκολα το προβάδισμα, χωρίς να απειλούνται. Πίεσαν τους φιλοξενούμενους και έκαναν φάσεις. Μάλιστα, διπλασίασαν τα τέρματα τους με πέναλτι. Στο 87’ ο Παμλίδης εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το τελικό 2-0. Έτσι, οι Ηπειρώτες πήραν την πρώτη τους νίκη στους «Ζωσιμάδες»  μετά τον Φεβρουάριο του 2019.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ελευθεριάδης 30’, Παμλίδης 87’ (πεν)

ΚΟΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αρ. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σιόντης, Κάστρο, Μπρένερ (Καρτάλης 64’), Ελευθεριάδης (Νάουμετς 92’), Ντομίνγκεθ (Κάργας 76’), Παμλίδης (Δούμτσης 92’).

Λαμία (Μπ. Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο (Γκούγκα 91’), Μπουλούλης (Αραμπούλι 56’), Ρόμανιτς, Μπαχανάκ (Τσούκαλος 79’), Βασιλόγιαννης (Ντέλετιτς 56’), Καραμάνος.

Δείτε ακόμη:

Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Νίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η Τσέλσι
Γκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις