Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Απόλλων πορθητής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Απόλλων πορθητής

Σούπερ Λιγκ - 11η αγωνιστική: Άλωσε το “Γεντί Κουλέ”, 2-0 την ΟΦΗ η “ελαφρά ταξιαρχία” - Πίεσαν για το 1-1 και εκτέθηκαν στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι

Σούπερ Λιγκ11η αγωνιστική: Μεγάλο διπλό για τον Απόλλων Σμύρνης στο Ηράκλειο! Επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την «ελαφρά ταξιαρχία» να μπαίνει δυνατά και να πιάνει απροετοίμαστους τους Ηρακλειώτες, παίρνοντας αμέσως το προβάδισμα. Στο 3’ ο Φατιόν έκανε το 0-1 και το ματς πήρε άλλο ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκαναν αρκετές φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Βέρχουλστ.  Ο Απόλλωνας έκλεισε ωραία τους χώρους και προσπάθησε να απειλήσει στην κόντρα. Άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και έτσι οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Αντί για 1-1, 0-2!

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός, που πίεζε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση σε αρκετές περιπτώσεις. Όμως, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κράτησε όρθια την ομάδα του. Η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Στο 70’ ο Ντάουντα έκανε το 0-2 έπειτα από ωραία προσωπική του ενέργεια. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει. Έτσι, ο Απόλλωνας απέδρασε με το διπλό από την Κρήτη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Φατιόν 3’, Ντάουντα 70’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 82’), Γιαννούλης, Διαμαντής, Ουές, Σακόρ (Στάικος 58’), Νέιρα, Μπαλογιάννης (Βούρος 74’), Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Γρίβας (Γιάννου 58’).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης (Τσαμπούρης 46’), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (Μουνιέ 75’), Ιωαννίδης (Ντάουντα 55’), Μπεντινέλι (Κολ 67’), Σλίβκα, Τσιλούλης (Βάρκας 75’), Φατιόν.

Δείτε ακόμη:

Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Νίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η Τσέλσι
Γκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις