Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Εμφύλιος στο Λονδίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Εμφύλιος στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Αρσεναλ στο τοπικό ντέρμπι - Με τη Γουλβς στο Ανφιλντ δοκιμάζεται η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Έφτασε η ώρα για το ντέρμπι Βόρειου Λονδίνου. Η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ. Τα «σπιρούνια» έρχονται από την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι. Έπαιξαν κλειστά και διατήρησαν εύκολα το μηδέν, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Στο Γιουρόπα Λιγκ έμειναν ισόπαλοι στο 3-3 κόντρα στην ΛΑΣΚ. Αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη, ωστόσο εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Γιορίς, και Λαμέλα, ενώ αμφίβολος είναι ο Βινίσιους.

Από την άλλη, η Άρσεναλ ηττήθηκε με 1-2 από την Γούλβς. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και έχασε από τους «λύκους» εντός έδρας πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια. Στο Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε 4-1 της Ραπίντ Βιέννης. Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πήρε εύκολα το θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει πίεση στην ομάδα και το αποτέλεσμα του ντέρμπι ίσως παίξει ρόλο για την θέση του Μικέλ Αρτέτα. Δεν υπολογίζονται οι Πεπέ και Μαρτινέλι.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με απουσίες η Λίβερπουλ

Δυνατή αναμέτρηση και στο «Άνφιλντ». Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γούλβς. Οι «κόκκινοι» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 με την Μπράιτον. Η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα, όμως στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε με πέναλτι. Την Τρίτη επικράτησε 1-0 του Άγιαξ. Κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και άντεξε στην πίεση των Ολλανδών. Απόψε, θα κυνηγήσει τη νίκη, που θα την ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίες. Εξακολουθούν να είναι πολλές οι απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι Άλισον, Φαν Ντάικ, Τιάγκο, Μίλνερ, Γκόμεζ, Οξλέιντ-Τσάμπερλεν και Σακίρι.

Από την άλλη, η Γούλβς έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Άρσεναλ. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και πήρε το πρώτο της διπλό στο «Έμιρεϊτς» μετά από 41 χρόνια. Έχει σταθερότητα στο παιχνίδι της και είναι αρκετά συμπαγής. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Χιμένεθ και Γιονί.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Λέστερ. Ενώ, η Γουέστ Μπρομ αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας.

Δείτε ακόμη:

Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Νίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η Τσέλσι
Γκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις