Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Όρθιος με 10
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Όρθιος με 10

Σούπερ Λιγκ - 11η αγωνιστική: Απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αν και έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα ο Άρης

Σούπερ Λιγκ11η αγωνιστική: Άντεξε ο Άρης στο Περιστέρι! Οι «κίτρινοι» έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 απέναντι στον Ατρόμητο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, ωστόσο οι Περιστεριώτες πίεσαν ψηλά και δεν επέτρεψαν στον Άρη να απειλήσει. Μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα.

Στο 36’ ο Ρόουζ έκανε χέρι στην περιοχή. Ο διαιτητής Ευαγγέλου καταλόγισε πέναλτι και απέβαλε τον Γάλλο αμυντικό. Ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν πριν την ανάπαυλα. Έτσι, ο Ατρόμητος οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά και πίεσαν τους «κίτρινους». Έκαναν φάσεις και διπλασίασαν τα τέρματα τους. Στο 51’ ο Μουνίθ έκανε το 2-0. Ο Άκης Μάντζιος φρέσκαρε την ομάδα του και οι αλλαγές του βοήθησαν αισθητά. Ο Κάτσε δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι (61’) μείωσε σε 2-1. Το γκολ έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πίεσαν τον Ατρόμητο. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 81’ ο Σάσα έκανε το 2-2. Έτσι, ο Άρης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μανούσος 37’ (πεν), Μουνίθ (51’), Κάτσε 61’, Σάσα 81’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ρόουζ 36’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών),  Βοηθοί: Μαυρούδης (Ηρακλείου), Παπαδάκης (Ηρακλείου), VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς (Κιβρακίδης 72’), Νάτσος, Χαρίσης, Μουνίθ (Χριστοδουλόπουλος 72’), Ενσικουλού, Μανούσος (Κωτσόπουλος 72’)

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκάνεα (Κάτσε 59’), Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (Μπεναλουάν 42’), Ματέο (Σίλβα 59’), Μπερτόλιο (Μανσίνι 76’), Μάνος (Λόπεθ 76’).

Δείτε ακόμη:

Σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μπιλμπάο 2-0 η Θέλτα
Το γύρισε με παίκτη παραπάνω η Χέρτα, 3-1 την Ουνιόν
Τη Δευτέρα η ξεκινάει η μουντιαλική περιπέτεια για την εθνική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις