Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Ξέσπασε στο β’
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Ξέσπασε στο β’

Σούπερ Λιγκ - 11η αγωνιστική: Με τρία γκολ στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πήρε άνετη νίκη 4-1 επί του μαχητικού Βόλου που προηγήθηκε

Σούπερ Λιγκ11η αγωνιστική: Ξέσπασε με τεσσάρα ο Ολυμπιακός! Οι “ερυθρόλευκοι” διέλυσαν με 4-1 τον Βόλο στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έπαιξαν επιθετικά, έκαναν φάσεις και τελικά το πέτυχαν. Στο 11’ ο Μπαριέντος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 0-1. Ο Ολυμπιακός παρά το αρχικό σοκ έβγαλε αντίδραση. Πίεσαν τους Θεσσαλούς και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Γκαραβέλη. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε ένα κομβικό σημείο. Στο 45’ ο Μασούρας έκανε το 1-1.

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έκλεισε τον Βόλο στα καρέ του. Είχε τις στιγμές του και πήρε το προβάδισμα. Στο 66’ ο Ελ Αραμπί έκανε το 2-1. Ο Βόλος δεν μπορούσε να απειλήσει και έτσι οι Πειραιώτες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Στο 80’ Μαροκινός φορ των “ερυθρόλευκων” με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-1. Ενώ, δέκα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε το χατ τρικ, γράφοντας το 4-1. Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε μια σημαντική νίκη μετά από την ήττα στο “Βελοντρόμ”.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπαριέντος 11’ (πεν), Μασούρας 45’, Ελ Αραμπί 66’,80’,90’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (Ραντζέλοβιτς 5’), Σεμέδο, Μπα (Σισέ 59’), Βινάγκρε (Χολέμπας 46’), Μπουχαλάκης (Πέπε 58’), Καμαρά, Βρουσάι, Φορτούνης (Τιάγκο Σίλβα 81’), Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Βόλος (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (Κιάκος 75’), Φεράρι, Σάντσες, Δουβίκας, Ουάρντα (Περέα 68’), Μαρτίνες, Μπαριέντος (Νίνης 19’), Κολόμπο, Ριένστρα, Μπαρτόλο.

Δείτε ακόμη:

Σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μπιλμπάο 2-0 η Θέλτα
Το γύρισε με παίκτη παραπάνω η Χέρτα, 3-1 την Ουνιόν
Τη Δευτέρα η ξεκινάει η μουντιαλική περιπέτεια για την εθνική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις