Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Λύτρωση στο 89!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Λύτρωση στο 89!

Serie A - αγωνιστικό: Η Γιουβέντους άγγιξε την γκέλα, αλλά την έσωσε ο Μπονούτσι στο φινάλε - Ανετα νίκη η Ιντερ 3-1 την Μπολόνια

Serie A – αγωνιστικό: Λυτρώθηκε στο τέλος η Γιουβέντους! Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν 2-1 της Τορίνο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ αμέσως. Στο 9’ ο Ενκουλού έκανε το 0-1. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ λίγο αργότερα. Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της «Γκρανάτα».

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κυνήγησαν την ισοφάριση. Έκαναν φάσεις και είχαν ακυρωθέν γκολ στο 57’ με τον Κουαδράδο. Συνέχισαν να απειλούν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 77’ ο ΜακΚένι έκανε το 1-1. Η Γιούβε δεν σταμάτησε εκεί και έψαξε το γκολ, που θα της έδινε το προβάδισμα. Στο 89’ το πέτυχε, με τον Μπονούτσι να της χαρίζει την νίκη.

Serie A – αγωνιστικό: Με δύο γκολ Χακίμι

Έβγαλε αντίδραση η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» νίκησαν 3-1 την Μπολόνια. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Στο 16 ο Λουκάκου έκανε το 1-0. Η Ίντερ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Στο 45’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Χακίμι.

Στο β’ μέρος, η Μπολόνια ανέβασε την απόδοση της και πίεσε τους «νερατζούρι». Έκανε αρκετές φάσεις και κατάφερε να μειώσει. Στο 67’ ο Βινιάτο έκανε το 2-1. Η απάντηση ήταν άμεση από την Ίντερ, αφού τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το 3-1 με τον Χακίμι. Στην συνέχεια παρά την πίεση, κράτησε το αποτέλεσμα και πήρε μία σημαντική νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σπέτσια ηττήθηκε 1-2 από την Λάτσιο (Ενζόλα 64’ – Ιμόμπιλε 15’, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς 33’).

Δείτε ακόμη:

Σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μπιλμπάο 2-0 η Θέλτα
Το γύρισε με παίκτη παραπάνω η Χέρτα, 3-1 την Ουνιόν
Τη Δευτέρα η ξεκινάει η μουντιαλική περιπέτεια για την εθνική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις