Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σύλληψη Σφακιανάκης: Μπέρδεμα με οργισμένη ανάρτηση – Φέρεται να είναι του τραγουδιστή
LIFESTYLE

Σύλληψη Σφακιανάκης: Μπέρδεμα με οργισμένη ανάρτηση – Φέρεται να είναι του τραγουδιστή

Σύλληψη Σφακιανάκης: Μπέρδεμα με ανάρτηση που φέρεται να είναι του τραγουδιστή - Τι αναφέρει

Σύλληψη Σφακιανάκης:  Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Νότης Σφακιανάκης, αντέδρασε για τη σύλληψη του γράφοντας για πληρωμένους δημοσιογράφους, λαμόγια και το «σαθρό σύστημα» που προστατεύει παιδεραστές και βιαστές,  σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου αποκάλυψε πως μετά τη δημόσια τοποθέτηση του τραγουδιστή στα social media, ο λογαριασμός του έκλεισε και δεν υπάρχει πια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος του τραγουδιστή επιβεβαίωσαν στην εκπομπή πως αυτός είναι ο λογαριασμός του Νότη Σφακιανάκη στο Instagram.

Τι έγραφε η ανάρτηση

«Η αγάπη σας τώρα χρόνια εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@@υ αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαιρεί και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας.

Απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια. ΥΓ.1 Μη μασάτε με τη μαλ@@ια που μας πασάρουν. ΥΓ. 2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram να τα επαναδημοσιεύσω».

Ωστόσο η είδηση διαψεύστηκε από τη σελίδα notis.sfakianakisfp η οποία αναφέρει: «Παράκληση μην αναδημοσιεύεται παραπληροφοριες που δεν ισχύουν ο ΝΟΤΗΣ το έχει δηλώσει ανέκαθεν δεν έχει καμία σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .. Δεν χρειάζεται να κάνουμε διαφήμιση πουθενά ο ΝΟΤΗΣ όσοι τον γνωρίζουν πραγματικά ξέρουν τη άνθρωπος είναι !! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις