Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Πέφτουν κορμιά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Πέφτουν κορμιά!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: H Μπιλμπάο με το βλέμμα στην 6άδα και η Θέλτα στο μεταίχμιο της επικίνδυνης ζώνης σε οριακό παιχνίδι στο Σαν Μαμές

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Σαν Μαμές». Η Αθλέτικ Μπιλμπάο διασταυρώνει τα ξίφη της με την Θέλτα. Οι Βάσκοι αποχώρησαν από την Μαδρίτη, μένοντας ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στην Χετάφε. Μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήραν αμέσως το προβάδισμα. Μπόρεσαν να το διατηρήσουν για πάνω από μία ώρα, ωστόσο ισοφαρίστηκαν μετά από λάθος της άμυνας τους. Έχουν βελτιώσει αρκετά την απόδοση τους κυρίως στον επιθετικό τομέα και έχουν σκοράρει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους.

Οι Βάσκοι έχουν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, που θα πρέπει να ανταπεξέλθουν. Απόψε, έχουν την παράδοση με το μέρος τους, αφού έχουν ηττηθεί μόλις τρεις φορές από την Θέλτα εντός έδρας. Η μοναδική απουσία για το σημερινό παιχνίδι είναι αυτή  του Ίνιγο Μαρτίνεθ.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Θέλτα

Από την άλλη, η Θέλτα έρχεται από την σημαντική νίκη με 3-1 κόντρα στην Γρανάδα. Αυτή είναι η δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ήταν άστοχη, όμως πήρε το τρίποντο. Μετά την αλλαγή προπονητή έχει βελτιωθεί αισθητά η εικόνα της και βγάζει μια σταθερότητα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Απόψε, θα προσπαθήσει να κάνει μία ανάλογη εμφάνιση και να πάρει την πρώτη της νίκη στο «Σαν Μαμές» μετά από το 2007. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Οκάι, Εμρέ Μορ, Άλβαρεθ, Βάθκεθ και Χουνκά.

Δείτε ακόμη:

Η Ομόνοια 2-1, διέλυσε τα όνειρα του ΠΑΟΚ και τον απέκλεισε
Πέρασαν 17 ομάδες και μένουν πρωτιές και 7 εισιτήρια για το φινάλε
Χαστούκι στην αγωνιστική αξιοπρέπεια της ΑΕΚ, 2-4 στο ΟΑΚΑ η Μπράγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις