Αθήνα

°C

Κυριακή

25

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (2/12): Ποιοι είναι κοντά στην έξοδο
LIFESTYLE

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (2/12): Ποιοι είναι κοντά στην έξοδο

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (2/12): Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (2/12): Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Big Brother και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτή την εβδομάδα, ένας υποψήφιος θα βγει από φανερή ψηφοφορία στο σαλόνι του σπιτιού και οι υπόλοιποι από κρυφή στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδελφού. Από τη φανερή ψηφοφορία θα βγει υποψήφια η Σοφία, ενώ από την κρυφή ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Εκκρεμεί, βέβαια, ακόμα ένα πρόσωπο που αναμένεται να βγει από την κρυφή.

«Στη φανερή ψηφοφορία που έγινε χθες το βράδυ, αυτή που πήρε τις περισσότερες ψήφους και είναι αυτόματα υποψήφια την Παρασκευή, είναι η Σοφία. Στην επόμενη ψηφοφορία που θα είναι μυστική, υποψήφιοι θα βγουν ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Εκκρεμεί ακόμα ένα πρόσωπο… Έχουμε τέσσερα πρόσωπα, αλλά και το βέτο που θα τα αλλάξει όλα», ειπώθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η ανατροπή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε, η παραγωγή ετοιμάζει μία έκπληξη στους παίκτες του Big Brother! Ποια είναι αυτή; Θα μπουν και πάλι στο σπίτι για να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Ποιοι είναι αυτοί που αποχώρησαν και ξαναμπαίνουν στο σπίτι; Ο Χρήστος Μακρίδης, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, ο Νικόλας Παπαπαύλου και η Ράνια Καραγιάννη.

Και πόσο θα κάτσουν; Οι πρώην παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι για περίπου μία εβδομάδα και φυσικά οι παίκτες που επιστρέφουν δεν θα διεκδικήσουν το έπαθλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις