Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούγιας – Σφακιανάκης: «Μας κάνει εντύπωση ο έλεγχος»
ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας – Σφακιανάκης: «Μας κάνει εντύπωση ο έλεγχος»

Κούγιας - Σφακιανάκης: «Φοβάται ακόμα και τα φάρμακα και είναι κατά» είπε σχετικά με τις κατηγορίες που αφορούν τον πελάτη του για τα ναρκωτικά»

Κούγιας – Σφακιανάκης: Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι του προκαλεί εντύπωση πως ένας τυχαίος έλεγχος που έγινε στον τραγουδιστή, κατέληξε σε γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου του. «Μας έκανε εντύπωση πώς ένας τυχαίος έλεγχος, έτσι παρουσιάστηκε, έγινε γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου. Τι το προκάλεσε;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, ο κ. Κούγιας επεσήμανε ότι έχει αμφιβολίες. Ανέφερε ότι ο πελάτης του «φοβάται ακόμα και τα φάρμακα και είναι κατά». O κ.Κούγιας μάλιστα υποστήριξε ότι ο Νότης Σφακιανάκης το βράδυ που παρέμεινε στα κρατητήρια υπέγραφε… αυτόγραφα!

Σχετικά με το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη, ο δικηγόρος του υπογράμμισε: «Έκανε δύο αιτήσεις για την ανανέωση της άδειας οπλοφορίας και απορρίφθησαν. Από το 2000 η ίδια η Αστυνομία θεώρησε ότι είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να του δώσει άδεια. Και ξαφνικά το 2017 δεν του δίνει. Κανένα λόγο δεν έχει κάποιες φορές η Αστυνομία».

Σημειώνεται ότι ο Νότης Σφακιανάκης, αύριο, 2 Δεκεμβρίου, θα περάσει και πάλι το κατώφλι της Ευελπίδων προκειμένου να δικαστεί με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις