Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Όχι ήττα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Όχι ήττα!

Ολυμπιακός - Τσάμπιονς Λιγκ: Με “Χ” στη Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ - Με νίκη διατηρεί ελπίδες στους “16” αν χάσει η Πόρτο

ΟλυμπιακόςΤσάμπιονς Λιγκ: Εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή του συνέχεια ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Οι Πειραιώτες έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στον Άρη. Δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και πήραν το τρίποντο, που τους άφησε μόνους τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την περασμένη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Σίτι και ηττήθηκε με 0-1.

Απόψε οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στόχο τη νίκη ώστε να μπορέσουν να κυνηγήσουν την 2η θέση του ομίλου και την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Ενώ, σε περίπτωση που έρθουν ισόπαλοι, θα έχουν εξασφαλίσει την συνέχεια τους στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Χασάν, Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς.

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μαρσέιγ

Από την άλλη, η Μαρσέιγ έρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Ναντ για το Σαμπιονά, το πρωτάθλημα της Γαλλίας. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς. Στην εγχώρια λίγκα η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την εικόνα της στην Ευρώπη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει χωρίς νίκη και έχει μηδέν βαθμούς, ενώ δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ. Απόψε, μονόδρομος για την ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι η νίκη, ώστε να έχει ελπίδες για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμοι οι Μπαλέρντι και Ράντονιτς.

Δείτε ακόμη:

Άπαρτη από “Αλεπούδες” η κορυφή, η Φoύλαμ 2-1 στο Λέστερ
Η Πάρμα άλωσε τη Γένοβα, 2-1 την Τζένοα
Χορταστική ισοπαλία 3-3 για Απόλλωνα και Βόλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις